Miért ilyen az anyósom?
Figyelt kérdés
Nagyon gazdag családba házasodtam, én átlag családból jövök. Az anyósom tiszta szívéből utál, állandóan hozomány lesőnek hív,mindent amit csinálok kritizál és rettentően lenézi a középosztálybeli családom.Legutóbb megvádolt hogy elloptam a hatalmas értékű cartier nyakékét és biztosbenne hogy eladtam valahol olcsón aranyárban.Az egész családnak folyton ezt meséli pedig semmi közöm hozzá.Ezt ő is jól tudja mert kettőnk között felvállalja hogy alámtesz, nevet rajta.Legutóbb azt mondta hogy elintézi hogy mindenki utál jön ebben a családban.Mit tegyek?2021. nov. 17. 06:43
1/14 anonim válasza:
Tenyleg? Pedig ez olyan egyszeru!
Keszitenek hangfelvetelt, aztan felhelentenem becsuletsertesert! Tokre nem izgatna, hogy a parom anyja...
Mondjuk elegge santit a sztori. Anyos ilyesmiket terjeszt rolad es a parod mit tesz? Csak azt ne mond, hogy Anyuci pici fiahoz mentel hozza..
2/14 anonim válasza:
Együtt laktok? = költözés!
Külön laktok? = ne menj oda!
4/14 anonim válasza:
Elvileg a Kérdező férfi, "hozományvadász" csak férfi lehet, mivel nőkkel adtak hozományt, úgy 100 éve.
5/14 anonim válasza:
Ezt sikerült megálmodnod éjszaka?:D
7/14 anonim válasza:
Én a rágalmazásért feljelenteném. Felvenném videóra/hangfelvételre.
Amúgy meg nem járnék oda hozzájuk, nem tartanám a kapcsolatot.
Ha nem megyek oda, akkor nem tud vádaskodni és engem se húz fel.
Az én anyósomnak a száma is le van tiltva.
8/14 anonim válasza:
A férjeddel erről már beszéltél? Kiáll melletted?
9/14 anonim válasza:
Adje egy pofont neki hogy essen hanyat
10/14 anonim válasza:
Anyós magából indul ki. Valószínűleg ő is csak a férje pénzét leste házasság előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!