Miért ilyen az anyósom?
Én is készítenék hangfelvételt ha mennék. Bár nekem elég lett volna egy kis ízelítő, hogy ne menjek többet.
Párod mit szól hozzá?
Mondanám, hogy nálunk is bekavart, de jelenleg is űzi ezt a hobbit. Olyan rokonokat sikerült ellenem hangolnia, akikkel jó volt a kapcsolatom.
Nagyon aljas és csúnya tőle amit csinál, de ha valaki ilyen könnyen ráharap , az szót sem érdemel.
Párom mehet nyugodtan, amikor akar, ezt mondtam is neki. Elfogadtam, hogy velem bajuk van, de ő attól még ő tartsa nyugodtan a kapcsolatot. De nem megy azokhoz, akik a szájukra vettek, azt mondta csalódott bennük, és nem akar menni.
Azt gondolnád, hogy szereti a gyerekét. De aki úgy tol ki a gyerek párjával, hogy közben a saját gyerekével is kitol, az minden, csak nem szeretet.
Keserűség van bennem. Eddig se szerettem az anyját, de most már egyenesen megvetem. Annyira azon dolgozott, hogy velem kiB@sszon, bele sem gondolt, hogy a saját fiával tol ki a leginkább. Többek között a saját testvérével nem beszél azóta, hogy egy látogatás alkalmával nekem esett az anyjától hallott dolgok miatt.
Párod hogyan kezeli ezeket a helyzeteket? Mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy tartsd a kapcsolatot a családjával? Ő tudja, hogy az anyja be akar mártani? Mit szól hozzá?
Ha a férjed ezt tudja es hagyja azonnal lepj ki onnan
ha nem jo otlet a hangfelvétel
Mondd meg neki, jelentsen fel Mama! Ha meg nincs bizonyíték akkor hallgasson míg szépen van.
Onnantól felé se néznék többé. A férjed mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!