Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen az anyósom?

Miért ilyen az anyósom?

Figyelt kérdés
Nagyon gazdag családba házasodtam, én átlag családból jövök. Az anyósom tiszta szívéből utál, állandóan hozomány lesőnek hív,mindent amit csinálok kritizál és rettentően lenézi a középosztálybeli családom.Legutóbb megvádolt hogy elloptam a hatalmas értékű cartier nyakékét és biztosbenne hogy eladtam valahol olcsón aranyárban.Az egész családnak folyton ezt meséli pedig semmi közöm hozzá.Ezt ő is jól tudja mert kettőnk között felvállalja hogy alámtesz, nevet rajta.Legutóbb azt mondta hogy elintézi hogy mindenki utál jön ebben a családban.Mit tegyek?

2021. nov. 17. 06:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Én is készítenék hangfelvételt ha mennék. Bár nekem elég lett volna egy kis ízelítő, hogy ne menjek többet.

Párod mit szól hozzá?

Mondanám, hogy nálunk is bekavart, de jelenleg is űzi ezt a hobbit. Olyan rokonokat sikerült ellenem hangolnia, akikkel jó volt a kapcsolatom.

Nagyon aljas és csúnya tőle amit csinál, de ha valaki ilyen könnyen ráharap , az szót sem érdemel.

Párom mehet nyugodtan, amikor akar, ezt mondtam is neki. Elfogadtam, hogy velem bajuk van, de ő attól még ő tartsa nyugodtan a kapcsolatot. De nem megy azokhoz, akik a szájukra vettek, azt mondta csalódott bennük, és nem akar menni.

Azt gondolnád, hogy szereti a gyerekét. De aki úgy tol ki a gyerek párjával, hogy közben a saját gyerekével is kitol, az minden, csak nem szeretet.

Keserűség van bennem. Eddig se szerettem az anyját, de most már egyenesen megvetem. Annyira azon dolgozott, hogy velem kiB@sszon, bele sem gondolt, hogy a saját fiával tol ki a leginkább. Többek között a saját testvérével nem beszél azóta, hogy egy látogatás alkalmával nekem esett az anyjától hallott dolgok miatt.

Párod hogyan kezeli ezeket a helyzeteket? Mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy tartsd a kapcsolatot a családjával? Ő tudja, hogy az anyja be akar mártani? Mit szól hozzá?

2021. nov. 17. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Ez a mai történet? Mondatokat válaszd mr külön, akkor is felismernek egy idö után, de ez már amolyan ismertetőjegy a kamu történeteidnél. :D
2021. nov. 17. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
96%

Ha a férjed ezt tudja es hagyja azonnal lepj ki onnan

ha nem jo otlet a hangfelvétel

2021. nov. 17. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, jelentsen fel Mama! Ha meg nincs bizonyíték akkor hallgasson míg szépen van.

Onnantól felé se néznék többé. A férjed mit szól ehhez?

2021. nov. 18. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!