Mit tehetek, ha igénytelen az anyósom?
Hát én életem során csak a gyerekemet láttam csak fogat mosni, őt is csak akkor, amikor még kicsi volt ahhoz, hogy egyedul önállóan megoldja magának. Miért kellene látnom bárkit is fogmosás közben ?
Fürödni meg az én anyósom pl hetente szokott, mellette naponta szépen megmosakszik.
A ruháját ritkán cseréli kerdesre rám nyilván azt mondanád, sosem cserélek ruhát, ugyanis mindig fekete póló és farmer van rajtam. Mindkettőből van pár darab, mindig tiszta van rajtam, max nem látod, hoyg másik.
Ha nem tetszik amit Anyós csinál, nem kell vele együtt élni.
Jó lenne, ha tudnánk, hogy kinek a háza, milyen feltételek mellett laktok együtt.
Ha azért fürdik ritkán, mert nem tud bemászni a kádba, akkor viszont jó lenne kialakítani vagy egy zuhanyzót, vagy egy kádajtót + kapaszkodót. De a leírtak alapján sanszos, hogy simán lusta és igénytelen. Mondjuk emögött állhat depresszió is, esetleg lehet, hogy jó lenne orvoshoz vinni.
Nem tudom, milyen a viszonyotok, mindenesetre attól függően virágnyelven vagy éppen erőteljesebben emlékeztesd naponta a higiéniás teendőkre, amíg legalább pár dolgot meg nem szok. Estleg a porszívózásban, mosásban lehet neki segíteni, ha öregség, betegség miatt nem megy neki.
"hogy napi háromszor fürödjön, mint én"
"gyakorlatilag mindent én csinálok"
Szóval valószínűleg valami unatkozó eltartott vagy, aki az ő nyakán él. Szerintem nagyobb bűn élősködőnek lenni felnőtt ember létedre, mint igénytelennek, de te tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!