4/5 napok után rá kell szólni, hogy tévedjen be a fürdőszobába, ruháját ritkán cseréli, 2 év alatt egyetlen egyszer nem láttam fogat mosni, nem takarít, gyakorlatilag mindent én csinálok. Nem akarom, hogy napi háromszor fürödjön, mint én, hisz tudom, hogy én a másik véglet vagyok, de olyan nagy kérés lenne, hogy menjen el naponta/2 naponta, meg néha legalább az ő szobájában használja a porszívót?
Azért én meghallgatnám az anyóst is a "beteges" menyéről, aki öt percenként megfürdik.
2021. szept. 26. 22:12
22/27 anonim válasza:
Az enyém 50 éves de olyan büdös mint egy görény. És ez nem genetika vagy betegség mindig az..igénytelen magára mert ha én érzem h büdös vagyok letusolok és ruhát cserélek, na ő ezt nem csak fúj egy adag vmit magára. Így még büdösebb..
2021. szept. 26. 22:19
23/27 A kérdező kommentje:
Nem halt meg a férje. Mikor kicsi volt a férjem, még akkor elváltak. Nem dolgozik azóta, mikor gyerek volt, akkor dolgozgatott néha-néha pár órákban, később már akkor sem, úgy éltek, hogy nem volt áram, stb. Akkor más családtag házában lakhattak, de azóta ő sem tartja már az anyjával a kapcsolatot, mert adósságokat halmozott fel.
Az a beteges nő elmondta, hogy nem 5 percenként fürdik. Az a beteges nő dolgozik és az anyósa számláit is kajáját is fizeti, mégis annyira nem lehet megkérni, hogy fürödjön.
2021. szept. 26. 22:26
24/27 anonim válasza:
Egész életében nem dolgozott? Hát hallod! Ilyen körülmények közé nem lett volna szabad férjhezmenned! Így nem lehet élni, hogy a nyakatokon ül egy óriásbébi. Vagy kidobja a férjed az anyját, vagy te dobd őt. Ez nem élet. És nem azért, mert nem cserél ruhát.
2021. szept. 26. 23:00
25/27 anonim válasza:
Most mit lehet erre mondani? Elég nagy red flag lehetett volna a kapcsolat elején és bele sem kellett volna menni ebbe így.
Ha nem tudsz erről beszélni a férjeddel, csak az anyját helyezi előtérbe, akkor szerintem a válás az egyetlen értelmes opció.
Egészséges, munkakepes szülőt nem kötelessége eltartania és az otthonában alkalmazkodni hozzá.
Te sem vagy köteles tűrni.
2021. szept. 27. 09:58
26/27 anonim válasza:
Napi háromszori fürdés, kérdező? Hogy a fenébe érsz rá te arra? És mi a rosseb vagy te, sportoló? Kicsinálod a bőrflórádat, nem is tudom elképzelni...Én pár napig fürödtem egy huzamba naponta 2x, azután is viszketett, na azóta csak akkor fürdök többször, ha nagyon muszáj.
2021. okt. 3. 00:39
27/27 anonim válasza:
Feszuljek meg ha ertem miert tamadtok igy ra a kerdezore. O is tudja hogy sokat furdik de ha ezt igenyli akkor senkinek nincs koze hozza. Az anyos meg ugy koszos ahogy van. ez nem munkaviszony meg rezsikoltseg meg tudomisen micxsoda kerdese hogy valaki nem tisztalkodik rendesen. Nekem volt olyan konyvelo kolleganom akire a FERFI fonok szolt ra hogy csereljen betetet mert rohadt verszag van az irodaban. Es mindezt szegeny ember vervorosen kiabalva mondta mert addigra mi nok mar vagy 5 szor szoltunk szepen hogy nem lehet igy megmaradni a futott szobaban. es a kolleganonek foiskolai vegzettsege volt. sose ertettem meg az ilyet. Kerdezo sajnallak mert eleg lehetetlen a helyzet. Probalj minel kevesebbet foglalkozni vele mert ramegy a kapcsolatotok meg az egeszseged is a stressz miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!