Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miféle kérdés az egy gyerektől...

Miféle kérdés az egy gyerektől, hogy "Van szobád?"

Figyelt kérdés
Anyósom a napokban beszélt telefonon a 2 és fél éves gyerekemmel, és ezt kérdezgette többször is. Nekem elég fura. Nem ilyet szokás egy gyerektől kérdezni. Kicsi a lakásunk, 50 nm, most velem alszik a gyerek a kisszobában, apuka a nappaliban. Nekünk ez most így nagyon jó mindhármunknak, és anyósom is tud róla. És még jön a második gyerek is. Most jól látom, hogy hergelni próbálja a gyereket? Érezze magát kevesebbnek, mert neki nincsen saját szobája?
2023. márc. 2. 12:38
 81/109 anonim ***** válasza:
34%
Én nem ismerek ilyeneket. Mellettünk van a kiságya. Huuu de aberráltak lehetünk
2023. márc. 4. 07:48
 82/109 anonim ***** válasza:
36%

Jól leragadt mindenki ezen a szoba nagyságon is, holott azt sem tudjuk hogyan oszlik meg az arány azon a kevés négyzetméteren.

Vannak ismerőseim, akik bár családi házban éltek, élnek, de az egynemű gyerekek 1 szobából nősültek.

És nem nagy szobákból. Belefért 1-1 ágy, meg 1-1 íróasztal, plusz polc. A ruhák már külön szobába a szülőkével együtt.

Szóval csak azt akarom mondani ezzel, hogy nem tudjuk milyenek a szoba arányok.

Ez a csok, meg babaváró, meg a hitelezési kánaán megszédíti az embereket és a realitás érzéküket.

Mindenki haciendát akar. :D

Anyós meg egy áspiskígyó. Ez nyílvánvaló. Ha nem tetszik a felállás, mit sunnyog, meg a 2 évesen keresztül manipulál.

2023. márc. 4. 07:48
 83/109 anonim ***** válasza:
32%
#82 igazad van
2023. márc. 4. 07:56
 84/109 anonim ***** válasza:
84%

"Egynemű gyerekek egy szobából nősültek"

És ezt van BÁRKI aki nem erzi egy fosszar helyzetnek????

"És nem nagy szobákból. Belefért 1-1 ágy, meg 1-1 íróasztal, plusz polc. A ruhák már külön szobába a szülőkével együtt.

Szóval csak azt akarom mondani ezzel, hogy nem tudjuk milyenek a szoba arányok."

Szóval itt szar volt a szobaarány, de ha bármilyen szobaarányt tudsz felvázolni, ahol a félszoba nem szar, kérlek oszd meg velünk.

2023. márc. 4. 08:39
 85/109 anonim ***** válasza:
28%

84.

Nem félszobáról írtam, hanem családi házak szobáiról.

Ezek a szobák 12 m2-nél nagyobbak voltak, nem panel lyukak.

Nekem semmit nem kell ide felvázolnom, mert te azt kérted.

Beszéld meg egy mérnökkel vagy kérj alaprajzot a kérdezőtől, ha ennyire felizgat ez a helyzet.

Én csak leírtam, hogy nem minden közös gyerekszoba putri a köbön.

2023. márc. 4. 16:22
 86/109 anonim ***** válasza:
67%

"Ezek a szobák 12 m2-nél nagyobbak voltak, nem panel lyukak."

Akkor minek írod ezt példaként? 😂 hát a kérdező meg pont egy panel féllyukba akar 2 gyereket rakni...

2023. márc. 4. 16:34
 87/109 anonim ***** válasza:
15%

86.

Miről beszélsz már megint... Én csak példát hoztam, a magukat felhergelő, fantáziáló kettyósoknak.

Idézgetsz, meg röhögsz, jó okos vagy te is. :D

2023. márc. 4. 16:58
 88/109 anonim ***** válasza:
87%

A kérdező félszobába akar tenni két gyereket. Erre re írsz egy példát, ahol abszolút nem felszobában voltak együtt gyerekek.

Köszönjük a hasznos példát Emese.

2023. márc. 4. 17:43
 89/109 anonim ***** válasza:
26%

Miért lenne gaz egy özös gyerekszobából nősülni? Kertszomszédék gazdagok, a lányok egy szobában voltak, nagyon szerették egymást, nem marakodtak. Anyáék a panelban egy szobában voltak, utána a szüleik megépítették a házat ahová csak tizenéves korukban költöztek, nem lettek lelkisérültek.

Visszatérve, és ha a félszoba a szülőké a nagyobb meg a gyerekeké? Vagy ha berak a kisszobába egy vagány emeletes ágyat akkor mi van?

Imádtok köpködni, azt látom, de a saját gyereketeket a villanypásztor (tv) terelgeti a külön szobácskában 🤣🤣🤣

2023. márc. 4. 20:14
 90/109 anonim ***** válasza:
77%

Igazán vagány lehet két 16 évesnek egy szipiszupi emeletes ágy, lesznek rajta kisautók is? 😍

Ezt biztos nagyon vagánynak fogják tartani ők is, tuti sokkal jobban fognak örülni az emeletes ágynak mint ha saját szobájukba vihetnék fel a barátnőjüket 😂

Vagány emeletes ágy, b.sszameg szakadok😂😂

2023. márc. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!