Szülőként mit lehet elvárni egy gyerektől azzal kapcsolatban, hogy mennyit árul a magánéletéről? ( csajozás, pasizás, szerelem, párkapcsolat, nemi élet ) A te gyereke(i)d mennyit és mit mond(anak) ezzel a témával kapcsolatban?
Fel ev utan elmondtam, hogy van baratom, 1 ev utan bemutattam. Azt hogy szexelunk (3 eve egyutt vagyunk) azt nem nehez kitalalni, de magamtol nem mondom, nem is tartozik senkire. Ha valaki tetszett ez elott, arrol nem szóltam, de ha komoly parkapcsolata lesz vkinek azert arrol illik szolni. Ennyi.
20l
A nemi élet és a párkapcsolat elsősorban csak a gyerekre és párjára vonatkoznak.
Ha meg a szülő-gyerek kapcsolata jó minőségű,el fogja mondani a gyerek az egyéb más dolgokat.
De elvárni nem lehet!
Vagy elmondja,vagy nem.
Elvárni nem lehet.
Elvárni szerintem sem szabad semmit, mert annak csúnya vége lesz.
Ezek a dolgok alapból a gyerekre tartoznak, nem pedig a szülőre. Ha úgy érzi, hogy szeretné megosztani (ha komolyabb a párkapcsolat, akkor valószínűleg), és meg van a bizalom akkor meg fogja.
Elvárni elvárhatod, de ne lepődj meg ha a másik nem akarja teljesíteni.
Én anno csak akkor mondtam el az ilyen dolgokat mikor már biztos voltam benne. De nem mondtam el minden félre sikerült randit vagy hogy milyen pasi írt rám neten.
Szerintem meg igen is elvárható,hogy elmondjon legalább annyit,hogy igen van barátom és élünk nemi életet .
Nem kell részletezni,hogy hányszor mikor hogyan
Csak annyi hogy igen ismerkedés igen van barátom igen elkezdtünk nemi életet élni
Ne akkor derüljön ki,amikor közli a 16 éves lány,hogy anya terhes lettem
#9, szerintem meg ez hülyeség. Te 16 vagy akármennyi évesen bejelentetted a szüleidnek, hogy mikor kezdtél el nemi életet élni a barátoddal/barátnőddel? Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én ez még a barátnőimmel sem nagyon beszélem meg, nem hogy a szüleimmel, mert egyikre sem tartozik.
Egyébként meg nem minden 16 éves lány lesz terhes, ez is baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!