Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit lehet elvárni...

Szülőként mit lehet elvárni egy gyerektől azzal kapcsolatban, hogy mennyit árul a magánéletéről? ( csajozás, pasizás, szerelem, párkapcsolat, nemi élet ) A te gyereke(i)d mennyit és mit mond(anak) ezzel a témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Elvárjátok azt, hogy tőletek kérjen tanácsot, segítséget? ha esetleg kiderül(ne), hogy vmiről nem számolt be, nem hozzátok fordult, akkor hogyan reagáltok/reagálnátok?

2021. júl. 24. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

1 mondat ennyire ne fájjon a 16 évesnek,hogy anya már élek nemi életet ennyi.

Nálunk ez volt a normális elkezdtem 16 évesen pasizni

Anya rá kérdezett annyit,hogy mizujs,annyit mondtam még semmi

Fél év múlva újra megkedezte mizujs mondtam,hogy két hete kezdtem bele a nemi életbe

Kértem,hogy vigyen el nőgyógyászhoz is .

Nem volt tolakodó anyám,hogy hányszor mikor,milyen volt

Tudta,hogy 16.5 évesen elkezdtem. Ebbe mi van bakki azért nem a Mari néni a szomszédból, hanem az anyukám

Tudom,hogy nem fogja elhiresztelni fél falunak

2021. júl. 24. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Amennyire nevelted rá. Ha jó a kapcsolatotok, mindent el fog mondani. Ez nem elvárás kérdése. Magadtól várd el, hogy jó szülő legyél. A gyerek ezt követi.
2021. júl. 24. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem elvarni kell hanem oylan kapcsolatban lenni ahol örömmel mondja el.
2021. júl. 24. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13-asnál a pont!!!!
2021. júl. 25. 01:42
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

Valószínű annyira kiugranék a bőrömből örömömben, ha akár csak gondolat szintjén bejönnék egy lánynak, hogy egy már kialakult kapcsolatról biztosan "beszámolnék". Mert eddig is tudtam beszélgetni a szüleimmel mélyebb dolgokról.

Na meg úgyis kitalálnák, hogy van velem valami, többször jövök később haza etc, mert eddig még csak lazább kapcsolatom sem volt.

Tudom, valószínűleg nem ez az általános.

21F

2021. júl. 26. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, amennyi természetesen jön a nevelésből, kapcsoaltotokból. Ez sem elvárás, hanem valószínűségszámítás. Valószínű, hogy elmondja, ezért várom tőle, de semmit se várok el.
2021. aug. 4. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!