Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miféle kérdés az egy gyerektől...

Miféle kérdés az egy gyerektől, hogy "Van szobád?"

Figyelt kérdés
Anyósom a napokban beszélt telefonon a 2 és fél éves gyerekemmel, és ezt kérdezgette többször is. Nekem elég fura. Nem ilyet szokás egy gyerektől kérdezni. Kicsi a lakásunk, 50 nm, most velem alszik a gyerek a kisszobában, apuka a nappaliban. Nekünk ez most így nagyon jó mindhármunknak, és anyósom is tud róla. És még jön a második gyerek is. Most jól látom, hogy hergelni próbálja a gyereket? Érezze magát kevesebbnek, mert neki nincsen saját szobája?
2023. márc. 2. 12:38
 71/109 anonim ***** válasza:
89%

Anyósod lehet odaszúrt a gyerkőcön keresztül, de reálisabban látja a dolgot,mint Te.A gyereknek kellene a különszoba, Nektek a férjeddel együtt egy másik.Anyósod látja, hogy van egy szar házasságod,anyagi helyzetek meg nem jó.

Az igaz, hogy a fiaval kellene erről elbeszélgetnie elsősorban.

Második gyerek normális embereknek ilyen helyzetre meg eszébe sem jut.Az egy is megfontolandó.

Igen,nincsenek mindenkinek luxus körülményei,de akkor nem vállal gyermeket.

2023. márc. 3. 17:17
 72/109 anonim ***** válasza:
25%

Miért legyen egy 2 évesnek külön szobája? Nekem sem volt csak nagylányként.

Majd ha annyira kell külön szoba akkor az egyiket megcsinálják a két kisgyereknek, bumm.

2023. márc. 3. 21:36
 73/109 anonim ***** válasza:
29%

Meg milyen lökött duma ez h anyóóósod nem csoda h nem szeret, stb. Mert vele él vagy mi a frász?!🤣 Nem mindenki álmodik 100 negyzetméteres hodály házról, nekik ez valószînűleg megfelel.

Bírom, egyik helyen anyóst szapulják, másikban meg istenítik.

Hitel nélkül nem igazán veszel nagy házat átlag fizuból, nem mindenki akarja 20-30 évre lekötelezni magát, ha lerobban valamelyik ki fizeti a 80 ezres törlesztőt?

Imádom az ilyen agymosást.

2023. márc. 3. 21:40
 74/109 anonim ***** válasza:
20%
Aki nem látja hogy az öreglány akadékoskodik az jó vaksi. Nyilván tudja h NINCS külön szobája a gyereknek, minek ezzel traktálni? Olyan kicsi még h ha felebred az anyja mellé akar visszabújni. Nem sokaknak van gyerekük ahogy látom
2023. márc. 3. 21:43
 75/109 anonim ***** válasza:
72%

Ja, utolsó, senkinek nincs gyereke csak te vagy a helikopter.

Ha a gyereknek szoba kell, akkor megcsinálják a kisszobát?

2 gyereknek? Ezzel aztán lesz saját szobája a 2 gyereknek, be se férnek fizikailag bsxki... te tényleg ennyire buta fax vagy?

2023. márc. 3. 21:59
 76/109 anonim ***** válasza:
17%

Hány négyzetmétereset akarsz nekik, 20 fejenként? Még mindig nem tudom minek kell egy 2 évesnek külön szoba. Sajnos nem jöttem rá ;)

Miért vagyok helikopter? Ezt még te sem tudod, szerintem

2023. márc. 3. 22:02
 77/109 anonim ***** válasza:
85%

Nem, egy darabot fejenként. Vagy egy félszobát fejenként, ja.

Minimum.

Azért vagy helikopter mert fel sem fogod a buta agyaddal hogy nem a 2 évesnek meg a meg sem született gyereknek kell a külön szoba hanem majd ha nagyobbak lesznek. Mellesleg szerintem a 2 évesnek is kéne de proliéknál ugye ilyet említeni se merjek, mert mibűű, meg felnőttek mások is putriban jó lesz az.

2023. márc. 3. 22:39
 78/109 anonim ***** válasza:
19%

Mivel nem most azonnal kell nekik így neked nem halál mindegy hogy nekik hogy kényelmes?

Csak mondok egy példát, a szembeszomszédék megvették a nagy 110 nm házat, most alig tudják fenntartani, 2 év alatt öregedtek vagy 6 évet, biztos nagyon bejött a nagy hodály igaz?

Ha már személyeskedsz, gondolom városi proli lehetsz, megy a fa$zméregetés a hiteles autóra, vityillóra, kinek van nagyobb meg szebb, de majd' megfulladtok a kipufogógázban🤣 ha érdekel nálunk van plusz szoba, de felesleges mert a kicsi velünk szeret aludni hiába rakjuk le máshová.

2023. márc. 3. 22:55
 79/109 anonim ***** válasza:
84%

De b$#@meg. Kelleni fog neki kesobb amikor kamasz lesz. Nem most.

Ez a tipikus peldaja akik (altalaban ha fiu...) a gyereket 3 evesen is a mellukre eroszakoljak..

2023. márc. 3. 23:59
 80/109 anonim ***** válasza:
17%

#10 Én is ismerek olyan aberrált családot, ahol apuka a nagylánnyal alud, anyuka meg a kisebb fiúval.

Mármint rendszeresen, egy ágyban, külön szobában.

2023. márc. 4. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!