Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miféle kérdés az egy gyerektől...

Miféle kérdés az egy gyerektől, hogy "Van szobád?"

Figyelt kérdés
Anyósom a napokban beszélt telefonon a 2 és fél éves gyerekemmel, és ezt kérdezgette többször is. Nekem elég fura. Nem ilyet szokás egy gyerektől kérdezni. Kicsi a lakásunk, 50 nm, most velem alszik a gyerek a kisszobában, apuka a nappaliban. Nekünk ez most így nagyon jó mindhármunknak, és anyósom is tud róla. És még jön a második gyerek is. Most jól látom, hogy hergelni próbálja a gyereket? Érezze magát kevesebbnek, mert neki nincsen saját szobája?
2023. márc. 2. 12:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
16%

Olvass már te nagyon hü.lye!!!!!

Gyerekekről volt szó nem tinédzserekről. Te idióta vagy

2023. márc. 4. 20:28
 92/109 anonim ***** válasza:
76%
Ja, én vagyok az idióta, hogy szerintem kellene egy-egy félszoba a kölyköknek. Nyilván.
2023. márc. 4. 20:31
 93/109 anonim ***** válasza:
80%
Unokatestvéreim is egy vagány emeletes ágyon osztoztak. Gyerekkorukban buli volt, utána már gáz, hogy a párjaik sosem tudtak náluk aludni.
2023. márc. 4. 20:44
 94/109 anonim ***** válasza:
92%
Hatodik válaszig olvastam, ahogy nézem, itt meg van mondva a frankó a kérdezőnek, hogy az anyós nem rosszból kérdezte ezt, hanem csak úgy, a kérdező pedig már projektálja a saját tudatalatti félelmét, és szégyenérzését, hogy nincs a gyereknek saját szobája, és így csinál ide egy másodikat, miközben várja a megerősítést, hogy ez oké, és valójában az anyós a gonosz, hogy meg meri kérdezni, hogy a gyereknek megvannak e az alapvető, normális körülmények. Valószínűleg ezzel fel akarja hívni a kérdező figyelmét, hogy nem kéne pottyantani az utódokat, amíg nem férnek el normálisan...
2023. márc. 5. 08:14
 95/109 anonim ***** válasza:
88%
Azt kihagytam, hogy természetesen nem fogadja el a válaszokat persze, ha ilyen sokáig ment a thread, mert akkor itt a kérdezők között valószínűleg mindenki is hülye, és a kérdezőnek igaza van. Bizonyítva ezzel a korábbi állításom, hogy az ő tudatalattijában van, hogy ez nem elég a gyereknek, főleg nem kettőnek, csak várja a külső megerősítést, amit nem kapott meg. 94 voltam.
2023. márc. 5. 08:16
 96/109 anonim ***** válasza:
90%
Ráasádul később kiderült, hogy azért nem a férjével alszik (mert úgy még átmenetileg, amíg kicsit a gyerekek, oké is lenne a közös félszoba, ha biztosan tudják, hogy tudnak majd nagyobbat venni legkésőbb a nagyobbik gyerek kisiskolás koráig), mert a férje nem vesz részt a gyereknevelésben semmilyen módon, és ez így (mármint a nőnek) oké. Nekem és még néhány másik hozzászólonak ez sokkal nagyobb probléma volt, mint a közös fél szoba, de erre csak annyit írt, hogy neki ez így OK, őt ez nem zavarja. Én leginkább azt nem értem ÍGY mindek még egy gyerek...
2023. márc. 5. 11:03
 97/109 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég lol. Az kemény. Csávó miért lakik ott??
2023. márc. 5. 11:06
 98/109 anonim ***** válasza:
69%

Semmi igenyetek nincs a ferjeddel az intimitasra, külön alszotok kvázi csak lakotarsak vagytok és te az anyosod miatt aggódsz?

Nyuszomuszu, nagyobb gondok is vannak az életedben az anyosodnal. Például a langyos fs hazassagod. Inkább azzal foglalkozzal mint a balhezassal.

2023. márc. 5. 13:16
 99/109 anonim ***** válasza:
38%

#98... Aki kulon alszik az attol nem lesz lakotars,ember..

Attol meg szex lehet.. nem csak ejjel tud felallni neki......

Qrvara sokan alszanak kulon mivel pl egyikuk hajnalba indul a meloba,vagy mert a masik horkol...

A kerdezoeknel NEM ez a problema ott mas bajok vannak.

Ismerek olyan part akik 25+ eve alszanak kulon es az osszes gyerekuk (4 gyerek) igy szuletett.

2023. márc. 5. 15:43
 100/109 anonim ***** válasza:
100%
Itt 100%, hogy nem ez a helyzet.
2023. márc. 5. 19:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!