Elvárható egy 14 és 17 éves gyerektől hogy boldog szülinapot kívánjanak a 6 éves unokatestvérüknek?
Nem én neveltem őket 😆
Apjukkal élnek egyébként
De bosszant h ilyenek,a nagyobbiknak jövő héten a másiknak hónap végén lesz a szülinapja... már megy a célozgatás h mit szeretnének,nem e adok bele...
Erősen gondolkozom h idén egyik se kap semmit. De konkrétan nem engem vettek semmibe hanem a gyerekem... de ő ezt nem érzékeli
Akkor ha jól értem, a 6 éves az másik apukától van, a két nagy meg nem él veled?
Ezt akkor is nevelési problémának érzékelem, vagy pedig hogy a gyerekek közt nincs kötődés ami így érthető is lenne ha együtt sem élnek.
Esetleg az apjukkal is érdemes volna beszélni erről, hogy nem féltékenyek-e a kisebbre, meg persze te érzed hogy van-e testvéri kötelék. Mondjuk biztos beolvastam volna a nagyobbaknak, hogy nem szégyellik-e magukat hogy fel sem köszöntik a tesójukat, a torta meg kéne...
8-as unokatesók, nem féltesók.
Ez szimpla neveletlenség és tapintatlanság a részükről.
Bocsi benéztem. Akkor meg szólnék a testvéremnek hogy a gyerekei ne kéregessenek a tortából ha a bulin nem vettek részt.
Így talán érthetőbb hogy a két nagy a kis "hülye" uncsitesóval nem foglalkozik, bár emberileg azért gázos. Szülinapjukra max egy képeslapot adnék, ha csalódottak, közölném hogy ők ennyit se adtak az uncsijuknak. De azért világra szóló drámát nem kell csinálni két flegma tini miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!