Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek 17éves lány vagyok...

Mit tegyek 17éves lány vagyok a szuleim folyton terrorban tartanak?

Figyelt kérdés
Már nem bírom

2014. jan. 5. 16:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Vagy fogadj nekik szót, mint ahogy a nagy átlag teszi, vagy fordul az iskolában a családsegítőhöz. Viszont azt tudjad, hogy az nem minősül terrornak, ha szobafogságot kapsz, mert egyest hoztál haza, vagy mert hétvégén nem engednek hajnalig bulizni, csak 10-ig, vagy mert kapsz egy sallert, mert visszabeszélsz, vagy ha házimunkát kell végezned.
2014. jan. 5. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Bővebben? Mit értesz terror alatt?

Leszidnak, ha nem viszed le a szemetet, vagy nem engednek el három napos buliba?

Ajánlanám az engedékenyebb szülővel való beszélgetést,

akit meggyőzhetsz az igazadról.

2014. jan. 5. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Biztos munkatáborba zárják minden hétvégén a bulik helyett :)

Amúgy mi a probléma? Mivel terrorizálnak?

2014. jan. 5. 16:23
 4/13 A kérdező kommentje:
folyton vernek és szidnak mintha a kutyájuk lennék
2014. jan. 5. 16:27
 5/13 A kérdező kommentje:
ezt is én tettem fel http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. már nem bírom tovább anyám elobb is bejott azt mondta ,hogy reggel kiszorja az osszes szekrényembol a ruhát konyveket és azt fogom elrakni stb.. meg elkezdett pofozni utogetni akkorát rá csapott a bordámra
2014. jan. 5. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy ilyen a családod. Van olyan rokonod,pl nagymama vagy hasonló aki befogadna miután elmúltál 18? Jobb ötletem nincs. Nagyon lehúzóak a szüleid :(
2014. jan. 5. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Az előző kérdésedet elolvasva úgy tűnik nem benned van a hiba hanem anyád a pszichiátriai eset.

Nincs más rokon akiez el tudnál menni?

2014. jan. 5. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tarts ki valahogy. Az egyetlen ami eszembe jut,hogy szólsz a családsegítőnek. Mond hogy nem szeretnél velük élni. Arra is vigyázz,hogy ne meneküj egy kapcsolatba,mert annak sem lesz jó vége. Ha van normális rokonod,neki szólj elöször.
2014. jan. 5. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Én azért meghallgatnám a szüleid verzióját is. Sok ilyen lánnyal találkoztam már...mostanában menő emonak, depinek meg öngyinek lenni. Volt egy lány múltkor aki ezt csinálta, hogy jajj neki rossz otthon és nem próbált meg változtatni hanem inkább felvágta az ereit. Aztán amikor meglátta a vért, egyből megijedt és szaladt haza, persze előtte csinált egy jó kis munkát a mentősöknek is. Állj a sarkadra, 1 év múlva felnőtt vagy és azt csinálsz amit akarsz! Ami nem öl meg az megerősít, ezt ne felejtsd el.
2014. jan. 6. 09:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Szia nem vagyok olyan! anyunak már átverik felkelt a szoba kozepére dobja a porszívot és ezt mondja: Kezdj el porszívozni vagy szé*ba*om a pofádat! Ossze porszívoztam és elkezdet kezdegetni ,hogy porszívoztam ossze stb...Ossze porszívoztam még egyszer aztán elkezdett kezdegetni kiabálni síros hangon mint az ideg beteg ,hogy ez ro*adt állat vagyok nincsenek érzéseim az állatoknak legalább vanak érzései tunak orulni valaminek... egy sátán vagyok csak tudná miért adott nekem életett rosszabb vagyok az osszes fiúnal!!Melletem a legjobb volna megdogolni meg ilyeneket beszélt meg ,hogy tudná ,hogy mit várjon oreg korára? azt akarja maradjak itt gondozzam otet stb.. meg elkezdi ,hogy én egy rohadt diszno vagyok.
2014. jan. 6. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!