Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miféle kérdés az egy gyerektől...

Miféle kérdés az egy gyerektől, hogy "Van szobád?"

Figyelt kérdés
Anyósom a napokban beszélt telefonon a 2 és fél éves gyerekemmel, és ezt kérdezgette többször is. Nekem elég fura. Nem ilyet szokás egy gyerektől kérdezni. Kicsi a lakásunk, 50 nm, most velem alszik a gyerek a kisszobában, apuka a nappaliban. Nekünk ez most így nagyon jó mindhármunknak, és anyósom is tud róla. És még jön a második gyerek is. Most jól látom, hogy hergelni próbálja a gyereket? Érezze magát kevesebbnek, mert neki nincsen saját szobája?
2023. márc. 2. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
95%
Mi a tesómmal kb 12 és 15 évesek voltunk, amikor külön szobánk lett. Előtte osztoztunk, de kamaszként már egyáltalán nem volt buli, alig vártuk, hogy külön mehessünk. Van olyan persze, hogy nincs annyi szoba, hogy minden gyereknek saját jusson. De hogy a szülővel lenni egy szobában, jó, lehet, hogy egy kisgyereknek nem számít, de egy kamasz attól falra mászna.
2023. márc. 2. 13:59
 22/109 anonim ***** válasza:
95%
Egy ilyen leírásból nem lehet tudni, hogy hergelni akarja-e. De gondolom nem. Két és fél éves, nem fog ezen gondolkodni. Hogy miért kérdezi? És azt miért kérdezzük, hogy hol van a kutya a képen? Vagy milyen színű a banán? Mindegyikre tudjuk a választ, mégis kérdezzük. Szerintem utálod anyóst és minden mondatában a rosszat akarod látni.
2023. márc. 2. 14:02
 23/109 anonim ***** válasza:
94%
Ja várj, a kisszobában vagytok 3an mert apunak a nappali kell játszóbarlangnak 😂😂 bocs félreértettem, így még rosszabb.
2023. márc. 2. 14:03
 24/109 anonim ***** válasza:
23%
Nem mintha sok köze lenne hozzá de esze sincs sok ha tényleg egy 2,5 évest " vallat ".
2023. márc. 2. 14:03
 25/109 A kérdező kommentje:

"Hogy a tökömbe lehet két gyereket tervezni egy KISszobába? Egymásra tesztek két íróasztalt, mellé az emeletes ágy, és akkor éljelen együtt így amíg el nem költöznek? Baxki..."

2,5 éves, a másik még meg sincs...milyen "amíg, el nem költöznek"? Most per pillanat ez a helyzet, nekünk ez így megfelel, mindenkinek, és továbbra is az volta kérdés, hogy aljaskodni akar-e az anyós. Jaj, nehogy már ebben a "luxi" országban annyira nagy szám és felfoghatatlan legyen, hogy valaki 50 nm-es lakásba kezd el családot alapítani...Persze, ezen a fórumon mindenkinek mesébe illő élete van, milliókat keres, meg négy szülés után szűzebb, mint valaha, meg 40 évesen vonzóbb és feszesebb, mint a huszonévesek, tudom, tudom.

2023. márc. 2. 14:07
 26/109 anonim ***** válasza:
76%

"Lehet, hogy anyósod a gyereken keresztül akar titeket "piszkálni", passzív-agresszív módon."

Szerintem is így lehet, mivel eleve nagyon jól tudja, hogy nincs a gyerekednek külön szobája. (Hogy a francba nőtt volna hozzá egy plusz szoba egy panel lakáshoz?) Direkt cseszeget, nehogy már jól érezd magad. (Én most nem megyek bele szándékosan a másik kérdésbe, hány gyereket vállalni hova, mert az nem éri el az ingerküszöbömet most.)

2023. márc. 2. 14:07
 27/109 anonim ***** válasza:
84%

Ja, mert ha eddig 50 nmre volt pénzetek akkor két gyerek bevállalása után biztosan költöztök hamar dupla ekkorába :D

Tipikusan az az eset amikor 50 nmre bevállalnak a semmire 2 gyereket aztán sose mozdulnak onnan, gyerek igényére meg szarni rá, hogy egy fingásnyi magánszférája nincs, mert hát 2 gyerek az alanyi jogon jár akkor is ha semmi körülmény nem adott rá.

2023. márc. 2. 14:09
 28/109 anonim ***** válasza:
91%

Azért érzed bántásnak hogy van e szobád, mert nincs neki. És nem lesz a második gyereknek sem.

Ha lenne egy szép kis saját szobája akkor fel sem vennéd. Hanem azt mondanád hogy meséld el a mamának milyen a kis szobád, milyen képet festett, vagy rakott ki anya.

Szerintem gáz, hogy nincs külön szoba. És ezt te is érzed legbelül.

Azt szokták mondani hogy az igazság fáj. Pont ez van veled is.

És az hogy te beköltöztél a tesódhoz az egy dolog, gondolom tini korodban már előnyösebb volt a saját szoba. De lehet a te gyereked mindig a fejedhez vágja majd, hogy nincs helye, miért kell osztozni, nem akar vele egy szobát stb…

2023. márc. 2. 14:10
 29/109 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlatilag egyetlen gyerekre sem vagytok berendezkedve jelenleg, ha apukának külön kell a nagyszoba. Te erre szültél 2t. Szerinted?
2023. márc. 2. 14:11
 30/109 anonim ***** válasza:
93%
És ha tizenpár év múlva két kamasszal fogsz lakni egy kisszobában, megnézném, mennyire lesz "mindenkinek megfelelő". Mert az a legfontosabb ugyebár, hogy a férjednek meglegyen a saját birodalma, ahol őt senki nem zavarhatja.
2023. márc. 2. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!