Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Figyelt kérdés

Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.

Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.

2023. febr. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
80%

Ha szeret, akkor próbáld ki a következőt: közöld vele, hogy te költözni akarsz, mert bár őt nagyon szereted, nem normális, ahogy éltek, és az anyjával sem tudsz együtt élni, mert beléd köt.

Ha nem hozza meg azt a döntést, hogy veled megy, akkor pakolj össze, és költözz egyedül. Ha ezek után utánad megy, akkor szeret. Nem kell ordítani meg veszekedni, de ez egy jó módszer, az esetek java részében így bukik ki, hogy a csávó nem is szereti a nőjét, és nem tud anyuciról leszakadni. Tapasztalatból mondom.

2023. febr. 20. 07:22
 42/51 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik akkor már holnap szingli lennék 🤷‍♀️ Mivel úgysem jönne
2023. febr. 20. 12:13
 43/51 anonim ***** válasza:
79%
És az annyira rossz?
2023. febr. 20. 12:15
 44/51 A kérdező kommentje:
Igen mert én már vele szeretnék maradni. Én 24 éves vagyok ő pedig 27 és én nem szeretnék már más embert megismerni.. Őt valamiért annyira nagyon szeretem. Nem tudom leírni másképp.. Vele letudnam élni az életem. Nem ez a tipikus váltogatós fajta vagyok
2023. febr. 20. 12:37
 45/51 anonim ***** válasza:
79%
Ha vele maradsz, örökre ilyen életed lesz,mert ez a kisfiú nem fog leszakadni anyuci csecseiről és még ötven évesen is anyucival akar élni.Te csak azért kellesz neki, mert az anyjával mégsem dughat.
2023. febr. 20. 14:38
 46/51 anonim ***** válasza:
72%
Náluk lakunk - el kell költözni. ;) Ennyi a dolog.
2023. febr. 20. 14:40
 47/51 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.. Olvasd végig miért nem költözünk külön 🙃
2023. febr. 20. 17:33
 48/51 anonim ***** válasza:
79%

Márpedig ez máshogy nem fog megoldódni csak ha különköltöztök.

Vagy ha annyira szereted hogy még ennyit sem mersz elvárni tőle nehogy ne menjen utánad akkor elviseled hogy az anyukája cseszeget.

Bár ez a nagy szerelem félő hogy akkor nem kölcsönös.

2023. febr. 20. 17:42
 49/51 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..
2023. febr. 20. 18:36
 50/51 anonim ***** válasza:
88%
De, kislány, nagyonis döntésképes a pasi - döntött. Csak nem a te javadra, hanem az anyjáéra. Ez az életforma neked nem jó. A pasi ezen az életformán nem kíván változtatni. Akkor semmi más nem marad, mint hogy neked ebből ki kell lépni. Lehet, hogy te most hót szerelmes vagy, és nem tudod mással elképzelni az életedet, de a saját érdekedben kezdd csak el ezt a képzelődést, mert ha a férfid szeretne, akkor már rég ketten laknátok. Pillanatnyilag te egy kullancs vagy rajta, esetleg ágyas. A férfid egy pillanat alatt túl fogja élni, ha otthagyod, te pedig 24 évesen még bőséggel időben vagy ahhoz, hogy olyat keres, aki szeret. Ez az illető nem. Nem vesztesz nélküle semmit, sőt nyersz.
2023. febr. 20. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!