Hogy hagyjam hidegen anyósomat?
Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.
Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.
Ha szeret, akkor próbáld ki a következőt: közöld vele, hogy te költözni akarsz, mert bár őt nagyon szereted, nem normális, ahogy éltek, és az anyjával sem tudsz együtt élni, mert beléd köt.
Ha nem hozza meg azt a döntést, hogy veled megy, akkor pakolj össze, és költözz egyedül. Ha ezek után utánad megy, akkor szeret. Nem kell ordítani meg veszekedni, de ez egy jó módszer, az esetek java részében így bukik ki, hogy a csávó nem is szereti a nőjét, és nem tud anyuciról leszakadni. Tapasztalatból mondom.
Márpedig ez máshogy nem fog megoldódni csak ha különköltöztök.
Vagy ha annyira szereted hogy még ennyit sem mersz elvárni tőle nehogy ne menjen utánad akkor elviseled hogy az anyukája cseszeget.
Bár ez a nagy szerelem félő hogy akkor nem kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!