Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Figyelt kérdés

Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.

Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.

2023. febr. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Ezt az "elvagyok a szobába magamnak" dolgot úgy értettem, hogy az egyik kommentelő azt írta hogy ártogatok neki.

Egyébként meg nem vagyok lusta nö, mert mosok főzök takarítok, sőt mióta itt vagyok csak én takarítom rájuk is a fürdőt, meg mindent.. Én mosok rájuk, pedig tudtommal nekem csak a barátomról kellene gondoskodni.. Én alkalmazkodok mert itt vagyok. Tényleg mindent is megcsinalok.. De nem vagyok egy csicskas. Egy panel lakásba én vidéke lánykent nem tudok mit csinálni ha egyszer ki van takarítva es megvan minden csinálva.

Van egyetlen egy munka lehetőség raktári munka, viszont csak délután pozícióba.. Ami azért nem lenne jó mert akkor nem tudnék itthon besegíteni a házi munkába és ezen menne a vita, mivel az anyósom nem dolgozik már 6 éve és délig alszik. Ezért nem tudok semmit csinálni.. Aztán nekem meg mennem kéne dolgozni.. Egyszer már dolgoztam így es akkor a fiának elpanaszolta hogy én semmit sem csinálok.. Azt leszámítva hogy ő itthon van és egésznap csak tvzik...

Az ő igényeihez igazodok hiszen tudom hogy ott lakok és nekem kell megfelelni. De nem vagyok hajlandó papucs kenni meg nyalni senkinek azért mert ott lakok. Amikor kijottem ide barátomhoz akkor volt munkahelyunk csak messze volt, és mindig elkestunk miattuk mert ők is jártak velünk és nem készültek el soha időben nem keltek fel..

Egyébként Köln környékén lakunk

2023. febr. 19. 17:46
 22/51 anonim ***** válasza:
90%

Hát akkor ne legyél mimoza. Türd de keress munkát. Aztán költözés.

A párod mit mond?

2023. febr. 19. 18:03
 23/51 anonim ***** válasza:
84%
Míg ott laktok addig elviseled ezt theted, ők vannak otthon.
2023. febr. 19. 18:06
 24/51 A kérdező kommentje:
A baratom nagyon anyas.. Sajnos
2023. febr. 19. 18:11
 25/51 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ez nem fog változni. Hogy valami pozitívat is írjak, örülj neki, hogy nincs gyerek, mert örökre ott ragadnál.
2023. febr. 19. 18:15
 26/51 A kérdező kommentje:

Jó.. Csak mégis valami tanács hogy mit tehetek ellene? Most jobb az ha én pincsiskedek?

Oké megertem hogy én lakok nála de szerintem az nem mentség hogy tisztességtelenul bánjon velem

2023. febr. 19. 18:17
 27/51 anonim ***** válasza:
82%
Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Nem lehet náluk lakni, mert ők nem akarják, utálnak, mert zavarod őket. Ez teljesen érthető. A barátod nem akar onnan elköltözni, munkalehetőség nincs. Ennek annyi. Nem lehet az a fiú akkora csoda, hogy miatta vállalj olyan körülményeket, amiket nem tudsz vállalni.
2023. febr. 19. 18:22
 28/51 anonim ***** válasza:
91%
Keress munkát és albit. Párod is hagyd. Anyu pici fia. Sajnos ez van.
2023. febr. 19. 18:26
 29/51 anonim ***** válasza:
90%

Már leírtam a jótanácsot: NEM FOG VÁLTOZNI SEMMI, SŐT HA GYEREK LESZ ROSSZABB LESZ!

Szakíts.

Amúgy a délutáni munkavégzésnek mi köze ahhoz hogy anyós délig alszik? Megcsinálod amit lehet délelőtt, utána mehetsz melózni. Megint csak kifogással jössz.

2023. febr. 19. 18:31
 30/51 A kérdező kommentje:

Utolsó kommentelő.

Az a probléma hogy neki a szoba olyan vékony hogy mindent is behallani.. Szóval nem tudok porszívózni. A konyhában pakolni, mosni sem. Járkálni a nappaliba meg ilyesmi. Fürdőt takarítani mert mindent hall. És utána nyilván cummog hogy miért akkor csinálom mikor alszik. Ez nem kifogás

2023. febr. 19. 18:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!