Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.
Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.
Nem kell nála lakni, ilyen egyszerű. Ne várd, hogy megszeressen, mert nem fog. Nem a te anyád.
2023. febr. 19. 18:42
32/51 A kérdező kommentje:
Nem várom el egyáltalán. Semmit nem várok. Csak annyit hogy tiszteljük egymást ha már nem tettem semmit hogy ne így legyen..
Csak azt nem értem hogy akkor napokig miért olyan jó hozzám és beszélünk és nevetünk es együtt vagyunk egésznap aztán hirtelen robban...
2023. febr. 19. 18:43
33/51 anonim válasza:
De tettél, mert odaköltöztél a nyakukra, púp a hátukra. Hogy mért hangulatember, azt mi innen nem tudhatjuk, nem ő az egyetlen, de nem lehet, hogy akkor jó a kedve, mikor felcsillan a remény, hogy munkába állsz? Mégis milyen jövőt képzelsz el, ha nincs ott munka?
2023. febr. 19. 18:50
34/51 anonim válasza:
De az. Ne fetrengjen egész délelőtt. Neked meg ez a kifogás, hogy nem mész délután dolgozni.
2023. febr. 19. 18:55
35/51 A kérdező kommentje:
Mindegy.. Elmegyek dolgozni aztán hátha jobb lesz.. Vagy ki tudja
2023. febr. 19. 21:47
36/51 anonim válasza:
Biztos, hogy jobb lesz, de hosszú távon nem lakhattok náluk, ez nem normális dolog.
2023. febr. 19. 21:49
37/51 A kérdező kommentje:
Tudom.. Viszont az anyós nem akarja hogy elmenjen a fia mivel így tud spórolni. És ő megmondta hogy amíg nem kell fizetnie semmiért addig miért menjen el..
2023. febr. 19. 21:52
38/51 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy az anyósjelölt mit mond, hanem amit a barátod. Ha ő nem hajlandó elköltözni, akkor ennek a kapcsolatnak annyi, te nem maradhatsz ott. A saját érdekedben sem, meg az övékben sem, neked nem ott a helyed. Ha a fiú hajlandó veled bérelt lakásba költözni, lehetőleg másik városban, akkor lehet egyáltalán esély a kapcsolat megtartására. Nem lennék meglepve, ha te sokkal jobban szeretnéd ezt a férfit, mint ő téged.
2023. febr. 19. 22:17
39/51 A kérdező kommentje:
Ő is szeret
Csak nem képes döntéseket hozni.. Mert neki soha nem hagyták meg nem kellett
2023. febr. 20. 00:07
40/51 anonim válasza:
Akkor ezt türd életed végéig... egy ilyen pasival nem lehet tervezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!