Tényleg illett volna anyósomat is hívogatnom?
Anyuka téved, ez egyáltalán nem magától értetődő. Mi sem hívogatjuk egymás anyját a férjemmel, pedig jó a viszony mindkét oldalon. Sőt, a mi oldalunkon részemről lenne inkább igény anyósommal beszélni, ezt ő nem igényli, inkább hívogatja az unokahúgát és más rokonait. Bár hozzáteszem, második feleség vagyok, és talán ez is számít.
Meg kell beszélni anyukával, hogy ez nem szeretetlenség a részedről, inkább tapintat, mert sok helyen ezt egyáltalán nem igénylik. Nem akartad folyton zavarni. És persze mostantól hívhatod gyakrabban, ha szívesen beszélsz vele amúgy. De az is lehet, hogy az egész csak egy kákán is csomót keresés a részéről, egy ürügy, ha eleve nem jó a viszony veletek.
Bele avatkoztál egy olyan dologba, amihez semmi közöd nem volt és téged használt boxzsákként.
Most megtanultad, hogy minden problémába csak annyira megyünk bele amennyire érint. Aki háborúba megy ne csodálkozzon ha meglövik.
Már bocs, de ha annyira igényelte volna a figyelmedet, akkor miért éppen most, ütőkártyaként hánytorgatja fel?
Meg ez mégis mi " Erre én is megkaptam hogy nem számított ekkora gyűlöletre tőlem, hogy még csak fel sem hívtam soha." ?
Magyarázza már el valaki, mert nem értem. Mitől leszek gyűlölködő attól, hogy valakit nem hívok fel telefonon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!