Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg illett volna anyósomat...

Tényleg illett volna anyósomat is hívogatnom?

Figyelt kérdés
Eléggé elmérgesedett a férjemmel a viszonya, tegnap este együtt hívtuk fel, hátha ki tudom őket békíteni. Erre én is megkaptam hogy nem számított ekkora gyűlöletre tőlem, hogy még csak fel sem hívtam soha. 2 éve vagyunk házasok a férjemmel, ő sem szokta hívni az én anyámat, személyesen pedig hetente találkozunk, olyankor szoktunk beszélgetni. Illetve szülinapján, ünnepekkor mindig felhívtam. Persze ha szólt volna hogy jól esne neki, akkor hívtam volna, de szerinte ennek magától értetődőnek kellett volna lennie.
2022. máj. 24. 10:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Anyuka téved, ez egyáltalán nem magától értetődő. Mi sem hívogatjuk egymás anyját a férjemmel, pedig jó a viszony mindkét oldalon. Sőt, a mi oldalunkon részemről lenne inkább igény anyósommal beszélni, ezt ő nem igényli, inkább hívogatja az unokahúgát és más rokonait. Bár hozzáteszem, második feleség vagyok, és talán ez is számít.

Meg kell beszélni anyukával, hogy ez nem szeretetlenség a részedről, inkább tapintat, mert sok helyen ezt egyáltalán nem igénylik. Nem akartad folyton zavarni. És persze mostantól hívhatod gyakrabban, ha szívesen beszélsz vele amúgy. De az is lehet, hogy az egész csak egy kákán is csomót keresés a részéről, egy ürügy, ha eleve nem jó a viszony veletek.

2022. máj. 24. 11:00
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
a kettojuk kapcsolatahoz neked igazabol nem sok kozod van
2022. máj. 24. 11:02
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Anyuka téged hányszor hívott csupa szeretetből?
2022. máj. 24. 11:10
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem kéri, neked nem kell gondolatolvasással rájönnöd, hogy mit akar tőled. Én megkérdeztem és a válasz alapján kommunikálunk a szüleinkkel. A férjem szülei a fiukkal egyeztetnek. Az enyémek mindkettőnkkel szoktak beszélni. Minden családban más szokás van, te is kikérdezheted anyósod kívánságát és meglátod, mit kezdesz vele.
2022. máj. 24. 11:28
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem
2022. máj. 24. 11:30
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Bele avatkoztál egy olyan dologba, amihez semmi közöd nem volt és téged használt boxzsákként.

Most megtanultad, hogy minden problémába csak annyira megyünk bele amennyire érint. Aki háborúba megy ne csodálkozzon ha meglövik.

2022. máj. 24. 12:18
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell.
2022. máj. 24. 12:29
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Már bocs, de ha annyira igényelte volna a figyelmedet, akkor miért éppen most, ütőkártyaként hánytorgatja fel?

Meg ez mégis mi " Erre én is megkaptam hogy nem számított ekkora gyűlöletre tőlem, hogy még csak fel sem hívtam soha." ?

Magyarázza már el valaki, mert nem értem. Mitől leszek gyűlölködő attól, hogy valakit nem hívok fel telefonon?

2022. máj. 24. 12:43
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
Unnepekkor sem vetted a faradtsagot?
2022. máj. 24. 12:48
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Na, eljött a pillanat, amikor leteheted anyós gondját a válladról, érzelmi ajtó becsuk, zsarolóval tovább ne foglalkozz. Nem a te batyud. És ne próbálj "kibékíteni" senkit senkivel, mert láthatod, hogy ellenséges beavatkozásként fogja fel. Többé el se menj hozzá, látogassa a fia az erőszakos nőt, ha akarja.
2022. máj. 24. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!