Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg illett volna anyósomat...

Tényleg illett volna anyósomat is hívogatnom?

Figyelt kérdés
Eléggé elmérgesedett a férjemmel a viszonya, tegnap este együtt hívtuk fel, hátha ki tudom őket békíteni. Erre én is megkaptam hogy nem számított ekkora gyűlöletre tőlem, hogy még csak fel sem hívtam soha. 2 éve vagyunk házasok a férjemmel, ő sem szokta hívni az én anyámat, személyesen pedig hetente találkozunk, olyankor szoktunk beszélgetni. Illetve szülinapján, ünnepekkor mindig felhívtam. Persze ha szólt volna hogy jól esne neki, akkor hívtam volna, de szerinte ennek magától értetődőnek kellett volna lennie.
2022. máj. 24. 10:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezek után még bocsánatot is kérsz a téged sértegető öreglánytól, azzal felhatalmazást adsz neki, hogy a fejeden táncoljon. Én mindenkit a viselkedése alapján ítélek meg, lehet tőlem rokon, ha szemét, én se leszek vele kedves.
2022. máj. 24. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
#9: 'Illetve szülinapján, ünnepekkor mindig felhívtam.' Mi nem volt világos ebből a mondatból?
2022. máj. 24. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Én például nagyon szeretem a fiam élettársát, ő is engem. Gyakran hívjuk egymást, főleg amikor a "menyem" jobban rá ér, a fiam dolgozik. Ő nagyon csacsogós, beszédes, én csendesebb vagyok. Nekem is volt, hogy már nehezemre esett a napi több órás beszélgetés, ő azt hitte, én ezt igénylem, és meg tudtuk beszélni, most is napi szinten beszélünk csak kevesebb ideig.
2022. máj. 24. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy illett volna!

Tök fölösleges volt most is felhívni. Az első mondatokból egyértelmű, hogy egy kötekedő emberről van szó. Ne foglalkozz többé vele semmilyen szinten, egy gondoddal kevesebb lesz.

2022. máj. 24. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
😂 Így jár aki mindenlében kanál..
2022. máj. 24. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Eleve neked bele sem kellett volna szólni az Ő konfliktusukba, mert semmi közöd ehhez.
2022. máj. 25. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

16 Hogy a fenébe ne lenne már köze hozzá? Természetes, hogy engem is érint, ha a párom/férjem rosszban van egy rokonával, ez nyilván kihathat a hangulatára is, és ha bántja a dolog vagy mérges emiatt, hogy a csudába ne érintene az engem? Természetes, hogy ilyen esetben megpróbálok segíteni neki, HA úgy érzem, hogy tudok. Egyébként a kérdező írta, hogy együtt hívták fel az anyóst a férjével, tehát akkor nyilván a férj is kérte erre, hogy próbáljon segíteni.

Nehogy már még ő legyen a rossz.

2022. máj. 26. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!