Az anyósomat legjobban úgy tudom elképzelni, mint egy kotlós tyúkot aki kotlik a tojásokon az ólban. Ez mennyire normális? Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 17:41
1/12 anonim válasza:
Én úgy tudom elképzelni mint a Predátort.
Aki miután keresztülb@szok egy lézerlándzsát a mellkasán és mindent beborít a zöld vér, szép komótosan leül, tűt és cérnát vesz elő, össze varrja magát, majd lefejez és megnyúz🥺
2/12 anonim válasza:
Én személyszerint pl imádom az anyósomat. Nagyon jó a kapcsolatunk. De azt is megértem ha más meg például nem jön ki vele.
3/12 anonim válasza:
Nem szoktam elképzelni az anyósomat ilyen szimbolikusan. Egyébként kedvelem, bár nem 100%-ig felhőtlen a kapcsolatunk, de még nem jutott eszembe valamihez hasonlítani.
Attól még lehet normális, hogy te Tyúkanyónak látod. :) Nekem pl. a gimis osztályfőnöknőm volt ilyen természet (és elég idegesítő is volt ez benne).
5/12 anonim válasza:
Megpróbáltam elképzelni az anyósodat. Nekem is egy kotlós tyúk ugrott be, úgyhogy igen, teljesen normális ez.
6/12 anonim válasza:
Hát ha számodra így jó hogy így képzeled akkro egészségedre :D
7/12 anonim válasza:
Jobb esetben te is leszel anyós majd valamikor.
8/12 anonim válasza:
Apósod tojásin ül az ólban és varr neked egy predátoros káposztát.
9/12 anonim válasza:
Az enyémet boszorkányként képzelem el, ahogy a középkorban az inkvizíció elintézi.
Egy nagy ronda bibircsók van az orra hegyén, és rikácsoló banya hangja.
A természete meg maga Belzebúbé.
10/12 anonim válasza:
A jó anyós legyen olyan mint a csillár: egyszerre lógjon és égjen.köztudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!