Normális, hogy nem tudom elképzelni magam egy fiúval?
Kicsit félreérthetően tettem fel a kérdést, de nem tudtam a maximális 250 karakteres keretbe belezsúfolni a történetet.
Így hát, tisztázzuk: nem vagyok meleg.
Nehezemre esik elképzelni, hogy egy emberi lény, egy srác megszeressen, és együtt legyünk. Nagyon kevés barátom van, és ez annak is betudható, hogy a legtöbben "furcsának" neveznek. De aki a barátom, az tényleg velem van mindig.
És talán emiatt is szürreális belegondolnom, hogy egy férfi el tudna viselni engem. Nehezemre esik belegondolnom, hogy egy pasinak tetszem, és elfogad úgy, ahogy vagyok, mint külsőleg, mint belsőleg.
Ez normális dolog? Vagy csak a tipikus "kamasz" indokkal betudható ez is?
17/L
Normális, mert még nem tapasztaltál olyat, hogy valaki elmondja ha tetszel neki. Ennyi az indoka. :)
Én amúgy fiú vagyok, és pont a fordítottja a problémám, nem tudom elképzelni, hogy létezik olyan lány aki nekem tetszene minden szempontból. :D
Milyen értelemben vagy fura? ו×
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!