Lányok milyen kommunikációs jeleket tudtok mondani arra mikor úgy beszéltek egy fiúval, hogy az bejön nektek?
Úgy értem hogy mondjatok példákat arra,hogy hogyan beszéltek akkor egy fiúval mikor jelezni szeretnétek a számára ,hogy bejön nektek és nyugodtan "mehet rátok".
Most nem a testbeszédre gondolok,hanem magára a beszédre,beszédstílusra,kommunikációra.
Pedig pont a testbeszéd árulkodik a szándékokról.
Részt vesz a beszélgetésben, hozzátesz gondolatokat, figyel, szemkontaktust igyekszik felvenni, (ha bátortalanabb, sokszor lesüti a szemét) testtartása lazább, testével feléd fordul, babrál valamit a kezével (ez mondjuk ritkább... van akinél nincs jelen) mosolygós..
Témaválasztást tekintve igyekszik megismerni mint partnert, (persze ezt úgy, hogy nem igazán veszed észre) sokat kérdez.
igen de azt ismerem.azért kérdeztem a kommunikációt.
De példáúl a hajdobálás,és oldalra fésülés,igazítás is olyan sokszor szerintem hogy nem nyílt jel csak így gördülékenyebb a beszélgetés...
Magamon eszre vettem, hogy ha tetszik az illeto, akaratlanul is utanzom a mozdulatait, testtartasat. Ez persze akkor esett le, mikor olvastam errol egy cikket. :D
Emelett irto mosolyosgos vagyok, figyelem az illeto minden rezduleset, vegig a szemebe nezek, probalok kozel allni/ ulni hozza.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!