Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nézett egy filmet. És amikor itt volt, akkor elkezdi az a csaj bejön, vagy valami ilyesmit és igazából nagyon rosszul esett. Próbáltam elfelejteni, de akkor is rosszul esik. Miért kell nekem ezt mondani amikor igy is 0 önbizalmam van?
Én is csináltam ilyeneket az első kapcsolatomban, akkor még nem láttam be mekkora bunkóság és milyen rosszul eshet a barátnőmnek.
Beszéld meg vele, ennél jobb technika nem létezik egy probléma megoldására.
#2: Az nem hazugság, ha nem kezdi el random kijelenteni,hogy XY bejön. Az lett volna hazugság, ha rákérdez a lány és nem igennel válaszol.
Kérdező, ha nem fejleszted az önbizalmad, nagyon sok problémád lesz még belőle. És nem ilyenek.
1# de neki nem ez az első kapcsolata és az ilyenek annyira fájnak. Lehet hogy szeret, de azért néha nagy fájdalmat tud okozni még akaratlanul is.
2#Igen? És ezt közölni kell velem hogy a csaj bejön neki? Amikor pontosan tudja hogy az ilyenek rosszul esnek, és nincs önbizalmam? Mert én sem mondok neki olyanokat hogy fú de jól néz ki az a pasi.
Azt hiszem, az igazság az első két válaszoló között van. Ha ez neked rosszul esik, valóban tedd szóvá neki. Ez nem nagy kérés, és így senki nem okoz a másiknak kellemetlenséget.
Ellenben naivság volna azt gondolnod, hogy azért mert a barátod téged szeret, a világ összes többi nőjét rondának tartja. Ez része az érettségnek, mármint a kapcsolati, érzelmi érettségnek. Ha zavar, akko kérd meg, hogy ne tegye szóvá, de ne legyenek illúzióid. Ha ezt el tudod fogadni, sokkal gördülékenyebb lehet a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!