Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom nézett egy filmet....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nézett egy filmet. És amikor itt volt, akkor elkezdi az a csaj bejön, vagy valami ilyesmit és igazából nagyon rosszul esett. Próbáltam elfelejteni, de akkor is rosszul esik. Miért kell nekem ezt mondani amikor igy is 0 önbizalmam van?

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 16:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Én is csináltam ilyeneket az első kapcsolatomban, akkor még nem láttam be mekkora bunkóság és milyen rosszul eshet a barátnőmnek.

Beszéld meg vele, ennél jobb technika nem létezik egy probléma megoldására.

2017. dec. 17. 16:56
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

#2: Az nem hazugság, ha nem kezdi el random kijelenteni,hogy XY bejön. Az lett volna hazugság, ha rákérdez a lány és nem igennel válaszol.

Kérdező, ha nem fejleszted az önbizalmad, nagyon sok problémád lesz még belőle. És nem ilyenek.

2017. dec. 17. 17:05
 3/16 A kérdező kommentje:

1# de neki nem ez az első kapcsolata és az ilyenek annyira fájnak. Lehet hogy szeret, de azért néha nagy fájdalmat tud okozni még akaratlanul is.

2#Igen? És ezt közölni kell velem hogy a csaj bejön neki? Amikor pontosan tudja hogy az ilyenek rosszul esnek, és nincs önbizalmam? Mert én sem mondok neki olyanokat hogy fú de jól néz ki az a pasi.

2017. dec. 17. 17:08
 4/16 A kérdező kommentje:
3# tudom és éppen azon vagyok, de az ilyen szólásaival mindig elbizonytalanít.
2017. dec. 17. 17:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, az igazság az első két válaszoló között van. Ha ez neked rosszul esik, valóban tedd szóvá neki. Ez nem nagy kérés, és így senki nem okoz a másiknak kellemetlenséget.

Ellenben naivság volna azt gondolnod, hogy azért mert a barátod téged szeret, a világ összes többi nőjét rondának tartja. Ez része az érettségnek, mármint a kapcsolati, érzelmi érettségnek. Ha zavar, akko kérd meg, hogy ne tegye szóvá, de ne legyenek illúzióid. Ha ezt el tudod fogadni, sokkal gördülékenyebb lehet a kapcsolat.

2017. dec. 17. 17:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem csak én tetszhetek neki( nem is vagyok olyan szép sehogy sem) mivel nekem is tetszenek mások de nem mondom neki mert ugy gondolom hogy ez olyan dolog amit nem kell szóvá tenni, főleg ha ismer. És attól még ugyan úgy rosszul esik hogy neki tetszenek mások de próbálok nem foglalkozni vele, viszont ha még mondja is akkor nem igazán megy az hogy ne foglalkozzak vele.
2017. dec. 17. 17:15
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem elte meg ki magat....addig mas nok utan is nezelodni fog meg ez az
2017. dec. 17. 17:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Ne nézelődjön más nök után mikor ott vagyok neki én, plusz 8 10 barátnővel kiélhette magát.
2017. dec. 17. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak szavak embere vagy lehet az a fajta akinek csak arra kellesz elobb utobb rajtad is kijon
2017. dec. 17. 17:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Fel kene noni. Egy normalis kapcsolatba siman bele kell hogy ferjen az is, hogy valaki masrol is dicseroen nyilatkozunk. Erre szoktak mondani, hogy huseget fogadtam, nem vaksagot, es miert ne mondhatnam akar a felesegemnek is, hogy pl. a Scarlett Johansson az egy eleg szep no, mint ahogy o is siman mondhatja hogy George Clooney egy sarmos pasas. Ettol semmi nem valtozik, ettol en se akarok Clooney lenni, se o nem erzi szukseget hogy Scarlett-re hasonlitson.
2017. dec. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!