Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13/l vagyok. Tudom, korai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13/l vagyok. Tudom, korai megállapítás, de nem vagyok tisztában a nemi identitásommal. Nem tetszenek a fiúk. Egy az, hogy korainak tartom, másrészt nem tudom magam elképzelni egy fiúval. Leszbikus lennék?

Figyelt kérdés

A környezetemben minden lány vonzódik a fiúkhoz. Nekem még nem tetszett senki, de valahogy egyszercsak mindig azon kapom magam, hogy az egyik lány fenekét bámulom. Minden barátnőmnek fiúja van.

Leszbikus/ Biszexuális lányok! Hogy, mikor tudatosult bennetek?

2015. nov. 26. 15:39
 1/7 Linó03 ***** válasza:
Miért, a lányokhoz vonzódsz? Nem hinném, ennyi idősen még nem igazán vonzódik az ember, persze ez alkattól függ, meg kis ismerkedések lehetnek. Nyugi, 13 évesen nem kell vonzódnod a fiúkhoz, még gyerek vagy. Gondolkoztál már azon, hogy a többi veled egykorú társad vajon igazat mond-e? Én még 15 évesen sem akartam barátot.
2015. nov. 26. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. nov. 26. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Meg tudnál csókolni egy lányt? Esetleg szexuális aktust el tudsz egy lánnyal képzelni? Ha meglátsz egy női feneket kísért téged, hogy megfogd?

Ha ezek a jelek nem jelennek meg nálad, akkor nem vagy leszbi, csak még nem érettél meg a pasizásra, esetleg lehet asszexuális vagy

2015. nov. 26. 16:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Ogen, meg akarom fogni. Gyakran képzelem el, hogy egy lánnyal szeretkezek. Van egy lány, akit örökké csókolnék *-*
2015. nov. 26. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok de remélem tudok segíteni.

Nekem 18 éves koromra tisztázódott le hogy biszex vagyok.

De 11-13 éves korom óta amióta érdekel a szex,stb már akkor is megnéztem a fiúkat és 18 évesen volt alkalmam ki is probálni és onantól már biztos volt.

2015. nov. 26. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Akkor leszbikus vagy valószínűleg

2015. nov. 26. 20:06
 7/7 anonim válasza:

Életkorodnak megfelelően a szexualitásod még nincs teljesen kifejlődve. - Türelem! - Jön majd a szerelem, aki vagy fiú lesz vagy nem...

Emlékszem, amikor veled egykorúak voltunk, hetet havat összehordtunk egymásnak, hogy "nagylányok" legyünk. - Ne hidd hogy minden osztálytársad jár valakivel, vagy hogy mind szerelemből. - Sokan csak "divatból"...

Szóval, nyugi és türelem! :)

L/N

2015. nov. 28. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!