Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/l vagyok. Tudom, korai megállapítás, de nem vagyok tisztában a nemi identitásommal. Nem tetszenek a fiúk. Egy az, hogy korainak tartom, másrészt nem tudom magam elképzelni egy fiúval. Leszbikus lennék?
A környezetemben minden lány vonzódik a fiúkhoz. Nekem még nem tetszett senki, de valahogy egyszercsak mindig azon kapom magam, hogy az egyik lány fenekét bámulom. Minden barátnőmnek fiúja van.
Leszbikus/ Biszexuális lányok! Hogy, mikor tudatosult bennetek?
Meg tudnál csókolni egy lányt? Esetleg szexuális aktust el tudsz egy lánnyal képzelni? Ha meglátsz egy női feneket kísért téged, hogy megfogd?
Ha ezek a jelek nem jelennek meg nálad, akkor nem vagy leszbi, csak még nem érettél meg a pasizásra, esetleg lehet asszexuális vagy
Fiú vagyok de remélem tudok segíteni.
Nekem 18 éves koromra tisztázódott le hogy biszex vagyok.
De 11-13 éves korom óta amióta érdekel a szex,stb már akkor is megnéztem a fiúkat és 18 évesen volt alkalmam ki is probálni és onantól már biztos volt.
3-as vagyok!
Akkor leszbikus vagy valószínűleg
Életkorodnak megfelelően a szexualitásod még nincs teljesen kifejlődve. - Türelem! - Jön majd a szerelem, aki vagy fiú lesz vagy nem...
Emlékszem, amikor veled egykorúak voltunk, hetet havat összehordtunk egymásnak, hogy "nagylányok" legyünk. - Ne hidd hogy minden osztálytársad jár valakivel, vagy hogy mind szerelemből. - Sokan csak "divatból"...
Szóval, nyugi és türelem! :)
L/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!