18 évesen nem tudom elképzelni magam egy kapcsolatba? Mennyire normális ez? Még nem volt barátom sem.
Ezt csak azért érzed, mert még nem találkoztál a megfelelő illetővel. :) Júj de utálom ezt a "kapcsolat" szót... Internet-kapcsolat legfeljebb... :P
22f
Az ember ne a környezete miatt válasszon magának párt, hanem maga miatt. Csak azért, hogy legyen, a legnagyobb baromság összejönni valakivel. Én 17 évesen kipróbáltam, másfél hónapot voltunk "együtt", abból egy hónapom azzal a gyomorgörccsel telt, hogy hogyan szakíthatnék vele fájdalommentesen, és azzal az egyetlen okkal, hogy már akkor sem voltam beleesve, mikor összejöttünk.
Szóval a helyzeted nem a nagy többségére igaz, de nem is egyedülálló, és cseppet sem nem normális. Ha magad és az érzéseid ellen cselekednél, Te sem jönnél ki a helyzetből jól, és a másik fél még annyira sem.
Mindenkinél jön a maga idejében a szerelem. :)
Éretlen vagy, avagy komplexusos.
Éretlen azért, mert még nem indultak el azok a hormonok, amik befolyásolják az ember ezen viselkedését.
A gátlásokat pedig tucat dolgok kiválhatták ezt illetően.
Majd idővel megvoltozik a nézőpontod. Lehet akkor, amikor eljön egy bizonyos illető, de lehet eljő egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!