Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatba bele mennétek azért, hogy így próbáljatok egy pasira érzelmileg hatni hátha normális kapcsolat lesz belőle?
Az a helyzet, hogy életem nagy szerelme (akivel már régebben kavartam..) előállt azzal, hogy most komolyabbat nem szeretne, de szex kapcsolatba benne lenne.
Ti belemennétek ebbe a helyembe? Az jutott eszembe, hogy így mivel találkoznánk..hátha tudnék rá érzelmileg hatni. Törődni vele, megérteni, kényeztetni... Mi erről a véleményetek?
19 L
nemakarok dicsekedni vele de igazából egycipőben járunk és én addig hülyítem amíg be nem adja derekát:) ez a tervemxD úgysem jön össze de megpróbálom:)xD
17/L
Ha azt nézzük sok veszteni való nincs :)
Persze maga a szex is jó dolog, de én szeretnék vele normális párkapcsolatot...hát próba szerencse, sok sikert neked :D
szia.
szerintem attól is függ hogy milyen az a -komolyabb- kapcsolat, ha házasságról lenne szó akkor szóba jöhetne:) de ha még a járás fázisba lépésről akkor már akadnának kérdőjelek.. az is sok dologtól függ, hogy tud-e javítani a kapcsolaton.
ha azt mondta h komolyabbat nem akar de a sexben benne lenne akkor nem olyan biztos hogy belemennék. annak úgy ki kell alakulnia, meg kell történnie, lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem így lehet jobban kötődni a másikhoz, nem úgy, hogy eltervervezzük.
Logikusan levezetem neked:
* nem szeretne komoly kapcsolatot, viszont szexben benne van-> a belsőd nem kell,de megdugna -> a férfiak (és a nők egy része) képes különválasztani a szexet az érzelmektől -> neki ez az összejárás érzelemmentes -> a belsőd alapból sem kellett, viszont azzal, hogy "törődni" kezdesz vele, úgy teszel, mintha kapcsolatban lennétek -> te repülsz, összetörsz, ő pedig dugott néhány jót.
Hidd el, ez így nem működik. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!