Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális köztük az ilyen "jellegű" kapcsolat?
Sztem ez gáááz.:/
Am nemgondoltál arra,hogy a csaj nem akar kettesbe lenni veled..? Vagy ilyesmi..?
15L
Nahát, itt egyeseknek problémája van a szövegértéssel.. :S
Amúgy, szerintem elég gáz a szitu. De, arra gondoltál, hogy a szülei mondjuk csak úgy engedik el bulizni, hogy a bátyja is ott van? Elvégre, így vigyázhat rá, meg minden. Engem is könnyebben engednek, ha a bátyámmal megyek. De ha a tesójával mentek, vagy valami, olyankor a báty mindig ott van, vagy elmentek együtt, utána szétváltok, majd megbeszélt időpontra és helyre visszatértek, újból találkoztok, és így mentek haza? Nálunk ez a bevett szokás, így mindenki jól jár, és a szülők is félig-meddig nyugodtak.
Arra viszont nem tudok magyarázatot kitalálni, hogy miért a tesójától kér engedélyt, és nem a szüleitől. Netalán rossz a viszonyuk?
Ha ennyire zavar téged, kérdezz rá nála, persze csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!