Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik nagyon nagyon, és nem tudom hogy közeledjek felé, azt mondta h a volt barátja miatt nem kell neki most kapcsolat mert túl sok idő volt neki az a leköés ameddig vele volt, ilyenkor tudok valamit csinálni?
Ha a lány neked mondta mindezt szemtől szembe, akkor nem sok mindent tudsz tenni, max türelmes lehetsz, de ez egyébként a lányoknál általában a "nem akarok tőled semmit" finomabb verziója szokott lenni.
Ha viszont csak hallottad valakitől, akkor beszélj a lánnyal, még az is lehet, hogy másnak is tetszik és így akar lelombozni téged (és mindenki mást is, akinek fáj rá a foga) és elindít egy pletykát, aminek semmi alapja. :)
köszönöm ez hasznos volt:)
am ezt a lány mondta nekem mert ez az egész abból indult h egyszer jól érezte magát mikor velem volt... mert én a tesójával voltam nagyon jóba és ő is ki jött és ki jöttünk egyszer ketten,én jobban meg ismertem és akkor volt erről szó h ő nem akar senkit se,de annyira meg tetszett a személyisége hogy hihetetlen... őt kerestem eddig úgy érzem:) és tudtommal azóta se változott a véleménye erről a dolgról h neki kell e valaki én pedig nem mondtam neki semmit h többet szeretnék,annyi h figyelmes vagyok vele
Hát, ha tényleg annyira tetszik a lány, akkor légy türelmes, de ne éld bele magad a dologba. Mint azt említettem, az esetek többségében a lányok így közlik a fiúval, hogy "bocsi, de inkább hanyagoljuk a témát". Bevallom, "ifjú" koromban én is ezzel a szöveggel koptattam le a nekem nem tetsző fiú(ka)t, másnap meg már áradoztam arról, aki tetszett, vagy szerencsésebb esetben össze is jöttem vele rövid időn belül. Dehát, ez már elég régen volt... :P
Mindenesetre maradhatsz a barátja/bizalmasa/lelki társa, de semmiképpen se éreztesd vele, hogy többet is szeretnél tőle, mert akkor az is megeshet, hogy kihátrál még ebből a "kapcsolatból" is.
Ha szerencséd lesz, talán a türelmed rózsát terem és elkezd vonzódni hozzád. Ha ezt érzed, akkor finoman, de tényleg csak nagyon finoman elkezdhetsz "nyomulni". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!