Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex kapcsolatba bele mennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatba bele mennétek azért, hogy így próbáljatok egy pasira érzelmileg hatni hátha normális kapcsolat lesz belőle?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy életem nagy szerelme (akivel már régebben kavartam..) előállt azzal, hogy most komolyabbat nem szeretne, de szex kapcsolatba benne lenne.

Ti belemennétek ebbe a helyembe? Az jutott eszembe, hogy így mivel találkoznánk..hátha tudnék rá érzelmileg hatni. Törődni vele, megérteni, kényeztetni... Mi erről a véleményetek?

19 L

2011. ápr. 25. 23:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
annyira nem ismeritek egymást?! sex kilőve, csak arra kellesz neki hidd el.
2011. ápr. 26. 00:19
 12/24 anonim ***** válasza:
hát én nemtudom, de ha ha nemrég szakítottak akkor az is lehet h csak vígasztaltatni akarja magát, én nem támogatom az ilyen kapcsolatjavító sexeket mert (nem tudom hangsúlyozni) ÓRIÁSI az esélye h repülni fogsz, ha csak meg nem adod neki amit akar annyiszor ahányszor akarja
2011. ápr. 26. 00:22
 13/24 A kérdező kommentje:

Vagyis ez így nem éppen igaz, mert mondom első két hónapban mivel nem tudtunk találkozni ezért az csak ismerkedés volt. Nagyon aranyos, jófej, meg lehet vele sok mindent beszélni, nyitott, megértő, sbt. Csak most felhozta ezt, hogy ő komolyat nem akar most de szexbe benne lenne. Ez nekem kicsit olyan, mint barátság szex-el vagy nem is tudom :S

Érdekes ez :/

2011. ápr. 26. 00:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Az a nemrég 2 és fél hónapja és inkább már csak megszokásból voltak együtt szóval újra kezdés meg ilyenek kizárva.
2011. ápr. 26. 00:24
 15/24 A kérdező kommentje:

Igazából én is félek attól, hogy nagyot fogok koppanni, de ha nem mennék bele akkor az járna a fejembe, hogy mi lett volna ha...

Nem tudom mit csináljak :S

2011. ápr. 26. 00:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Írjatok még légyszi
2011. ápr. 26. 00:51
 17/24 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk ugyanígy volt, hogy nem szerettem volna komolyabb kapcsolatot csak ilyen lazát kötöttségek nélkül. Aztán egyre többet találkoztunk, kezdtek kialakulni az érzelmek és végül összejöttünk komolyabban is :) 1 évig voltunk együtt
2011. ápr. 26. 03:17
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, a kommentjeidben saját magadnak mondasz ellent, csak hogy meggyőzz bennünket (és főleg magadat) arról, hogy ez működni fog. Nem, nem fog.
2011. ápr. 26. 11:31
 19/24 A kérdező kommentje:

Mi az ami olyan nagy ellentmondás???

Utolsó előttivel ami történt, hasonló dologra gondoltam én is és nem pedig arra, hogy 1 csaj megváltoztasson 1 pasit. Ha akar akkor úgyis kialakulhat több is mint csak simán szex.

Amúgy meg eldöntöttem, hogy inkább majd bánjam meg hogy belementem, mint hogy majd amikor már késő akkor azon siránkozzak, hogy mi lett volna ha....

2011. ápr. 26. 12:32
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

Szia. Én hasonlóképpen vagyok. Van egy fiú, akivel néha együtt vagyünk, de megmondta, hogy (MOST) nem akar semmi komolyabbat, lehet hogy megválzotik majd a véleménye. Ezt ő mondta. Mikor elkezdtük ezt az egészet még egyedülálló volt, most már nem az, de még mindig csináljuk. Én is így vagyok vele, hogy hátha egyszer megváltozik és én fogok kelleni neki... A remény hal meg utoljára ;) veszteni valóm nincs vele, ha már nem járunk együtt legalább néha együtt vagyunk és ez azért a semmitől több. Szerintem NE add fel. Ha van kedved írj üzit. Privátban szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod.

18l

2011. ápr. 26. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!