Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatba bele mennétek azért, hogy így próbáljatok egy pasira érzelmileg hatni hátha normális kapcsolat lesz belőle?
Az a helyzet, hogy életem nagy szerelme (akivel már régebben kavartam..) előállt azzal, hogy most komolyabbat nem szeretne, de szex kapcsolatba benne lenne.
Ti belemennétek ebbe a helyembe? Az jutott eszembe, hogy így mivel találkoznánk..hátha tudnék rá érzelmileg hatni. Törődni vele, megérteni, kényeztetni... Mi erről a véleményetek?
19 L
Vagyis ez így nem éppen igaz, mert mondom első két hónapban mivel nem tudtunk találkozni ezért az csak ismerkedés volt. Nagyon aranyos, jófej, meg lehet vele sok mindent beszélni, nyitott, megértő, sbt. Csak most felhozta ezt, hogy ő komolyat nem akar most de szexbe benne lenne. Ez nekem kicsit olyan, mint barátság szex-el vagy nem is tudom :S
Érdekes ez :/
Igazából én is félek attól, hogy nagyot fogok koppanni, de ha nem mennék bele akkor az járna a fejembe, hogy mi lett volna ha...
Nem tudom mit csináljak :S
Mi az ami olyan nagy ellentmondás???
Utolsó előttivel ami történt, hasonló dologra gondoltam én is és nem pedig arra, hogy 1 csaj megváltoztasson 1 pasit. Ha akar akkor úgyis kialakulhat több is mint csak simán szex.
Amúgy meg eldöntöttem, hogy inkább majd bánjam meg hogy belementem, mint hogy majd amikor már késő akkor azon siránkozzak, hogy mi lett volna ha....
Szia. Én hasonlóképpen vagyok. Van egy fiú, akivel néha együtt vagyünk, de megmondta, hogy (MOST) nem akar semmi komolyabbat, lehet hogy megválzotik majd a véleménye. Ezt ő mondta. Mikor elkezdtük ezt az egészet még egyedülálló volt, most már nem az, de még mindig csináljuk. Én is így vagyok vele, hogy hátha egyszer megváltozik és én fogok kelleni neki... A remény hal meg utoljára ;) veszteni valóm nincs vele, ha már nem járunk együtt legalább néha együtt vagyunk és ez azért a semmitől több. Szerintem NE add fel. Ha van kedved írj üzit. Privátban szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!