Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen egyszeru, (normalis)...

Milyen egyszeru, (normalis) fiu es lany nevet tudnatok elkepzelni Szonja nev melle?

Figyelt kérdés
A lanyunkat Szonjanak hivjak, iden erkezik a kisteso, akit meg nem tudunk, hogy fiu, vagy lany. Szerintetek milyen nev passzolna az o neve melle? Szeretjuk a rovid, egyszeru neveket. Mi esetleg a Milánra, vagy a Kirára gondoltunk. Mondjuk nekem az Ákos, vagy Flóra név jobban tetszik, de olyat szeretnenk, ami mindkettonknek tetszik. Segitsetek, hatha irtok olyat, amire mindketten azt mondjuk, hogy huu, ez az! :)

2018. jún. 14. 16:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem bármi passzol, miért ne? Nekem a Milán meg a Kira nem tetszik, de nektek attól még tetszhet.

Esetleg nézzetek szét itt:

[link]

Az Ármin, a Félix, Dániel, a Dávid, a Márta, a Dóra, az Ivett kifejezetten jól mennek a Szonjához, szerintem. Én csak arra figyelnék, hogy hasonlóan két szótagú legyen.

2018. jún. 14. 16:46
 2/25 anonim válasza:
79%
Andris,Regina
2018. jún. 14. 16:51
 3/25 A kérdező kommentje:

Klárisszá, vagy Dzsúlijó?! :D

Utolso, ezt neked szantam... :D

2018. jún. 14. 17:00
 4/25 anonim ***** válasza:
87%

Hát a Szonj meg a Kira az pont nem egyszerű, a Kira még csak nem is normális:-D Mifelénk a kisebbség szereti nagyon.

Szonja-Liza

Szonja-Alina

Szonja-Marina

Szonja-Abigél

Szonja-Máté

Szonja- Szabolcs

Szonja-Balázs

Szonja-Erik

2018. jún. 14. 17:04
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, miért kell a Szonjához passzolnia, nem második név lesz.

Dalma - András.

2018. jún. 14. 17:16
 6/25 anonim ***** válasza:
57%

Itt vannak a most legnépszerűbb nevek (azt vegyük figyelembe, hogy az etnikum a szülésben élenjáró)

[link]

2018. jún. 14. 17:19
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Én a Zsolt, Lillát választanám.
2018. jún. 14. 17:21
 8/25 anonim ***** válasza:
21%

Izabella, Marina, Leona, Edina, Róza, Jolanda, Jozefina, Patricia, Friderika, Etelka, Henrietta, Alinda, Amélia, Emilia, Aurélia, Jázmin, Otilia, Aranka, Olivia, Alina, Anett, Lívia, Hedvig/Hédi, Jusztina, Ofilia, Laura, Loretta, Lorena, Amanda, Auguszta, Aletta, Eufrozina, Eulália, Katalin

Florentin, Andor, Antal, Miklós, Ferenc, Patrik, Erik, Edmond, Edvin, Márton, Aurél, György, Artur, Zalán, Olivér, Nándor, Károly, Tivadar, Márk, Zénó, Zoltán, Zorán

2018. jún. 14. 17:30
 9/25 anonim ***** válasza:
36%

*Gusztáv,Júlia, Gedeon,Mirella

előző vok még, bocsi

2018. jún. 14. 17:30
 10/25 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a Kamilla meg a Kornél az álom nevem, hátha 😊
2018. jún. 14. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!