Milyen egyszeru, (normalis) fiu es lany nevet tudnatok elkepzelni Szonja nev melle?
Szerintem bármi passzol, miért ne? Nekem a Milán meg a Kira nem tetszik, de nektek attól még tetszhet.
Esetleg nézzetek szét itt:
Az Ármin, a Félix, Dániel, a Dávid, a Márta, a Dóra, az Ivett kifejezetten jól mennek a Szonjához, szerintem. Én csak arra figyelnék, hogy hasonlóan két szótagú legyen.
Klárisszá, vagy Dzsúlijó?! :D
Utolso, ezt neked szantam... :D
Hát a Szonj meg a Kira az pont nem egyszerű, a Kira még csak nem is normális:-D Mifelénk a kisebbség szereti nagyon.
Szonja-Liza
Szonja-Alina
Szonja-Marina
Szonja-Abigél
Szonja-Máté
Szonja- Szabolcs
Szonja-Balázs
Szonja-Erik
Nem értem, miért kell a Szonjához passzolnia, nem második név lesz.
Dalma - András.
Itt vannak a most legnépszerűbb nevek (azt vegyük figyelembe, hogy az etnikum a szülésben élenjáró)
Izabella, Marina, Leona, Edina, Róza, Jolanda, Jozefina, Patricia, Friderika, Etelka, Henrietta, Alinda, Amélia, Emilia, Aurélia, Jázmin, Otilia, Aranka, Olivia, Alina, Anett, Lívia, Hedvig/Hédi, Jusztina, Ofilia, Laura, Loretta, Lorena, Amanda, Auguszta, Aletta, Eufrozina, Eulália, Katalin
Florentin, Andor, Antal, Miklós, Ferenc, Patrik, Erik, Edmond, Edvin, Márton, Aurél, György, Artur, Zalán, Olivér, Nándor, Károly, Tivadar, Márk, Zénó, Zoltán, Zorán
*Gusztáv,Júlia, Gedeon,Mirella
előző vok még, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!