Milyen egyszeru, (normalis) fiu es lany nevet tudnatok elkepzelni Szonja nev melle?
Figyelt kérdés
A lanyunkat Szonjanak hivjak, iden erkezik a kisteso, akit meg nem tudunk, hogy fiu, vagy lany. Szerintetek milyen nev passzolna az o neve melle? Szeretjuk a rovid, egyszeru neveket. Mi esetleg a Milánra, vagy a Kirára gondoltunk. Mondjuk nekem az Ákos, vagy Flóra név jobban tetszik, de olyat szeretnenk, ami mindkettonknek tetszik. Segitsetek, hatha irtok olyat, amire mindketten azt mondjuk, hogy huu, ez az! :)2018. jún. 14. 16:41
12/25 anonim válasza:
Szonja - Dorka, Szandra, Flóra, Róza, Zora
Szonja - Gyula, Áron, Márton, Zsolt, Ábel
13/25 anonim válasza:
Nekem a Zselyke passzol mellé :)
14/25 anonim válasza:
Miért is kell lepontozni???? Mert nektek nem tetszik amit írtam???
Szánalmas..
16/25 anonim válasza:
Mi azt nem néztük,hogy a 2 gyerekünk neve passzol e egymáshoz, Szonja lányunk öccse Gergő, a 2 névnek csupán annyi köze van egymáshoz,hogy mindkettő egyszerű, rövid, jól érthető.
17/25 A kérdező kommentje:
Mi szeretnenk, ha egymashoz is passzolna.
2018. jún. 14. 21:48
19/25 anonim válasza:
A Szonja mellé azért legalább hasonló eredetű/hangzású nevet választanék.
Pl: Léna, Tamara, Natália, Nadin / Alex, Maxim, Viktor, Anton
20/25 anonim válasza:
Lány: Ida, Zoé, Ada, Edit, Hanna, Kata(lin nélkül) Ivett, Rita
Fiú: Bence, Gergő, Alex, Péter, Dávid, Ádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!