Milyen foglalkozast tudnatok elkepzelni nekem? /reszletek lent/
Na szoval 16/L vagyok es nem tudom mi is illene hozzam igazan. Nagyon jo tanulo vagyok, jeles, dicsretek, kituntesek egybek. A kedvenc targyaim a tori, ebbol nagyon jo vagyok, matek, ebbol is. Beszelek angolul (jelenleg angliaban elek es angol kozepiskolaba jarok), spanyolul, latinul. Imadom a latint es az okori kulturakat. Jo erzekem van ahhoz h kialljak es harcoljak valamiert, eleg jol tudok ervelni. Nagyon szeretek sportolni, aktivan edzek es amig el nem koltoztem addig rengeteget versenyeztem. Tudok csapatot vezetni, iranyitani. Ezenkivul szeretem a muveszeteket, hobbi szinten festek.
Borzalmas vagyok fizikabol es enekbol.
Mit tanacsolnatok nekem?
Creo que tendrías que estudiar derecho o estudios económicos :) de legyen inkább az utóbbi. A joggal az a gond, hogy eléggé megkötnek lokális értelemben. Egy magyar jogi diplomával sehol nem tudsz semmit kezdeni határon túl, de ez 99%-ban mindegyik nemzet jogászképzésére igaz. A közgazdaságtan pedig eléggé internacionális, viszonylag kevés olyan területe van, ami teljesen mást követel meg az országok között. Én azt sem tartom kizártnak, hogy a nyelvek irányában maradj, ha ez tetszik Neked. Ha valaki beszél anyanyelvi szinten magyarul, angolul, emellett feltornázod hasonló szintre a spanyolt is, abból már szerintem meg tudsz élni. Mellette csinálj meg egy olyan szakot, ami érdekel, elmehetsz szakfordítónak, és szó szerint gennyesre keresheted magad.
A lényeg az, hogy azt tanuld, amit szeretsz, abból előbb- utóbb úgyis olyan szakma fog kijönni, ami tetszik Neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!