Hogyan tudnám kezelni könnyebben anyósomat?
Jönnek az ünnepek, ilyenkor anyósom még jobban elviselhetetlen. Neki kell, hogy igaza legyen mindenben, hozzá kell igazodni ( vagy rosszabb esetben a kedvenc első szülött fiához). Mindig panaszkodik, kipletykál minket egymásnak és nagyon harsány. Ha pedig esténként ráiszik, akkor még dilis is.
Lassan 3 éve próbálok jó pofát vágni hozzá, de azt érzem h az idén a maradék türelmem is elfogyott. Főleg, hogy gyakran kosz és igénytelenség van nála (5 macska él bent velük).
Legalább havonta hazajárunk, minden munkába besegítünk, de valahogy ez se elég.
Nagyon szeretem a páromat, őt nem bántanám meg azzal, hogy nem megyek vele haza, vagy, hogy bántsam az anyját.
De így azt érzem én fogok megörülni.
Zavarja, nem is kicsit. Többször próbált vele erről beszélni, aminek sértődés lett a vége.
Egy nagyon nyugodt és végtelenül kedves ember, aki nem fogja a szülőjét/szüleit hátrahagyni azért, mert "nem tud viselkedni".
Úgy, hogy nem vágsz jó pofát és asztalt borítasz. Csakis ez a megoldás.
De nyilván nincs a pszichéd átdolgozva, nem fog működni nálad. Sajnálom.
Na, hát le is írtad. Sehogy. Ez van. Tűritek tovább.
A változáshoz változtatás kell. 😉
Nem fog vigasztalni de nekem anyos agya mellett egy leteritett paplanon kell aludnom karacsonykor meg 2 masik csaladdal.
Karacsonyra oda rendeli az osszes gyereket es annak a csaladjat nem szamit hogy egy szobas a lakasa. Ha nem akarsz menni azzal fenyegetozik hogy tesz magaval valamit.
8# 😂🤦♀️ te sem vagy komplett..
Én biztosan kiröhögném anyóst, tudod ki nyomorogna így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!