Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnám kezelni könnyebb...

Hogyan tudnám kezelni könnyebben anyósomat?

Figyelt kérdés

Jönnek az ünnepek, ilyenkor anyósom még jobban elviselhetetlen. Neki kell, hogy igaza legyen mindenben, hozzá kell igazodni ( vagy rosszabb esetben a kedvenc első szülött fiához). Mindig panaszkodik, kipletykál minket egymásnak és nagyon harsány. Ha pedig esténként ráiszik, akkor még dilis is.

Lassan 3 éve próbálok jó pofát vágni hozzá, de azt érzem h az idén a maradék türelmem is elfogyott. Főleg, hogy gyakran kosz és igénytelenség van nála (5 macska él bent velük).

Legalább havonta hazajárunk, minden munkába besegítünk, de valahogy ez se elég.

Nagyon szeretem a páromat, őt nem bántanám meg azzal, hogy nem megyek vele haza, vagy, hogy bántsam az anyját.

De így azt érzem én fogok megörülni.

2022. dec. 20. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
8# Elmész, de nem alszol ott. Aztán tegyen magával valamit.
2022. dec. 20. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
98%

8.

Nem kell. Te akarsz. Saját döntésed.

2022. dec. 20. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
2 ilyen hülye, papucs ember megérdemli a sorsát. Szenvedjetek. Aztán ha meguntátok, akkor fel lehet nőni végre.
2022. dec. 20. 12:57
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

"Ha nem akarsz menni azzal fenyegetozik hogy tesz magaval valamit."

Mondanám neki, hogy hála istennek, legalább csurran-cseppen egy kis örökség.

Komolyan titeket lehet ilyenekkel manipulálni? Hát jó hülyék vagytok.

2022. dec. 20. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszerű a helyzet, csak a között kell döntened, hogy te őrülsz meg vagy nem mégy anyósékhoz.
2022. dec. 20. 13:22
 16/19 anonim válasza:
80%

Nekem erről az a véleményem, hogy mindenki azt kapja a másiktól, amit megenged neki. Ha te megengeded az anyósodnak és eltűröd neki, hogy így viselkedjen, akkor semmi nem fog változni, sőt egyre elviselhetetlenebb lesz. Javasolnám, hogy beszélj a pároddal elsősorban, mondd meg neki, hogy ez neked ez nem oké. Másodsorban pedig nyugodtan szólj rá az anyósodra. Próbálj meg udvariasan közelíteni a szituációhoz. Pl:

Miért harsánykodsz, kiabálsz? Kiabálás nélkül is megértem, amit mondasz.

Kedves Anyósmama szeretnék leülni a családi asztalhoz, de kosz és igénytelenség van az asztalon, tessék már letakarítani az asztal mielőtt jövünk. Máskülönben nem fogok leülni az asztalhoz.

Ezeket a konfliktusokat azért kell átélni és belemenni, mert ha gyáva vagy kimondani és folyamat jópofit vágsz hozzá a feszültség csak gyülemlik anyóka meg még több dolgot megenged majd magának, mert te megengedted neki hogy így viselkedjen veled. Ne vágj jópofát, állj a sarkadra és menj bele nyugodtan ezekbe a konfliktusokba.

Javasolnám, hogy amikor ilyen helyzetbe kerülsz maradj rettentő higgadt és indulat nélkül mondj el mindent a kulcs mindig az, hogy higgadtan legyél még akkor is, ha a másik nem az.

2022. dec. 20. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem inkabb nem kéne menni hozzajuk.
2022. dec. 20. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk már 2,5 évvel ezelőtt megszüntettem volna vele a kapcsolatot, nemhogy oda járni... hagyjuk már.
2022. dec. 21. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy új seprűt

Egy új járgány karácsonyra szerintem elég ütős

2022. dec. 23. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!