Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Hogy hagyjam hidegen anyósomat?

Figyelt kérdés

Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.

Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.

2023. febr. 19. 14:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
95%

Lehet egy olyan ok is hogy mindent máshogy csinálsz mint ahogy ő szokta.

Pl más módszerrel mosogatsz, máshogy pakolod el az edényeket, máshogy takarítasz stb. Talán szólt is érte párszor de aztán feladta és maradt a duzzogás.

Csomó apróság van amire nem is gondol az ember.

Ezért nem is jó a két háztartás egy fedél alatt.

Megszokta a saját életmódját, ritmusát és most valaki miatt borul az egész.

Gyors különköltözést kívánok!

2023. febr. 19. 15:39
 12/51 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ő tart el.. És mióta kint vagyok 1 éve azóta dolgoztam. Csak aztán eljottunk az adott helyről. És ahol vagyunk nincs lehetőség. Ennyi az egész. Nem úgy jöttem ki hogy nem akarok majd dolgozni.. És nekem sem jó hogy így kell itt lenni. De a baratom nem akar elmenni innen én meg képtelen lennék őt elhagyni annyira szeretem.
2023. febr. 19. 16:16
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egyszerűen csak nem bírja, hogy téged kell kerülgetni folyton, az meg csak a ráadás, hogy nincs munkád, nem tetszik valami, akkor el kell költözni, ez sajnos ilyen. Szép dolog a szerelem, csak abbòl sajnos nem lehet megélni, nem tudom merre vagytok külföldön, de munka akad mindenhol, ha wc pucolás, akkor az.
2023. febr. 19. 16:24
 14/51 A kérdező kommentje:
Hát én aztán nem ártogatok neki mert elvagyok magamnak a szobába is
2023. febr. 19. 16:28
 15/51 anonim válasza:
8%
üsd le
2023. febr. 19. 16:29
 16/51 A kérdező kommentje:
Sajnos nem így működik
2023. febr. 19. 16:30
 17/51 anonim ***** válasza:
82%

Egész nap elvagy a szobában?

Hát akkor ez is piszkálhatja a csőrét.

2023. febr. 19. 16:37
 18/51 anonim ***** válasza:
88%

De kérdező te még mindig nem érted. Ha nem ő tart el akkor a fia és ez ugyanúgy baj neki. És azzal is baja van ha csak a szobádban vagy, ergó nem csinálsz semmit.

Értsd már meg hogy te vagy neki a baj, ez az egész.

Ő olyan fajta aki nem tud vagy akar együtt élni. Ez csak rosszabb lesz. A kapcsolatotok rá fog menni.

Soha nem szabad más nyakára költözni.

Ez jobb nem lesz csak rosszabb.

Kezdj el duruzsolni a párodnak a költözést és mindenképp munka kell.

2023. febr. 19. 16:40
 19/51 anonim ***** válasza:
85%
Írjál már normális részleteket! Milyen ország? Magyar a fiú vagy külföldi? Mért hagytátok ott az előző helyet? Ha a barátod szülei (nem az anyósod, nem a férjed anyja!) körzetében nincs munkahely, akkor mire számítasz? Mit szól mindehhez a barátod?
2023. febr. 19. 16:52
 20/51 anonim ***** válasza:
93%
" De a baratom nem akar elmenni innen én meg képtelen lennék őt elhagyni annyira szeretem." - na ez már halálra van ítélve. Ő semmiféle kompromisszumra nem hajlandó, mert nem bír anyuciról leszakadni. Te meg majd a cseléd leszel. Ha gyerek lesz, még rosszabb lesz a helyzet!
2023. febr. 19. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!