Hogy hagyjam hidegen anyósomat?
Náluk lakunk, de ő már egy hete kerül engem. Általában mindig ezt csinálja velem. Pár napig jóba vagyunk utána jön nála egy kattanas es hozzám sem szól, csapkod, elmegy a közelemből, csak köszönünk egymásnak.
Sajnos a költözés jelenleg nem opció, mivel én épp munkát keresek, a baratom dolgozik csak. De ezt már nem lehet bírni amit csinál. És mivel én nagyon érzékeny lélek vagyok magamra veszek mindent, ha kerdezi tőle az ember hogy mi baja akkor annyit mond hogy semmi.. Szóval nem tudom hova tenni őt de nagyon idegesítő.
Költözz vissza anyádékhoz vagy nagyanyádékhoz, és máris nem lesz anyós, akinek a házában szívod előle a levegőt.
Ha problémája van veled, 20 év múlva is lesz. Ha nem tetszik, ne játsz felnőttesdit a pasiddal más házában.
Én 1 hónapig laktam anyósoméknál, éreztem, hogy teher vagyok, kerestem munkát, elköltöztünk albérletbe.
Ha külföldön éltek akkor miért egy magyar topicban kérsz segítséget?
Neki se lehet könnyű a szitu.
Ez tipikusan az az eset, hogy nem tetszik neki, hogy nem dolgozol és nem is szereti hogy ott vagy.
Ezen egyetlen egy dolog segít, márpedig a költözés.
Ha visszaadod hónapok múlva akkor sem fogja szeretni hogy ott vagy.
Nem is lett volna szabad oda költözni más nyakára. Vannak olyanok akik bírják mások meg nem.
Csak nehogy rámenjen a kapcsolatod is a barátoddal. Mert ma csak csapkod az anyós holnap meg már duruzsol a kisfia fülébe.
Tehát a legrosszabb amit csinálsz.
Nagyon gyors munkakeresés és költözés.
"Az a baj hogy külföldön élünk szóval nem egyszerű.."
Akkor mi a büdös anyám picsájáért mentél ki? De megsúgom, én is így voltam és ez nem kifogás! Ja, csak én úgy mentem ki, hogy tudtam németül és azonnal elkezdtünk keresni lakást, pedig akkor még anyóst sem ismertem rendesen, meg valami xar betanított melót, ha más nem lett volna, takarítani eltudtam volna menni, heti pár órából már 300-400 eurókat össze lehet szedni. 2 hónap alatt kaptam melót raktárban, de már előtte elköltöztünk, kb 1 hónap után.
Kimentél kopasz picsával "anyósékhoz" és vártad hogy majd ott a párod eltart anyádék nyakán 1-2 évig, míg te nyelvet tanulsz?
vagy mi volt a cél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!