Normális ha anyósomat zavarja az hogy a babám anyás?
Csonkacsaládból származom.
Ebből adódóan szeretet hiányom van. És így hogy anyás a pici engem igényel nekem ez jól esik.
Viszont anyósomat zavarja. Nem mondja nekem. Másnak igen. Másnak panaszkodik. Rám állandóan úgy néz mint a véres rongyra. De nem tehetek róla.
Kérdezzem meg mi baja ? Lehet nem is vallaná be
Az utóbbi időben sok helyről hallottam a panaszkodását. Itt lakik a közelbe . Nonstop látni akarja a gyereket
Nem akarom hogy ne legyenek jóban vagy bármi, de ő fordítva nem így gondolkozik. Sajnos azt is kinézem belőle hogy ellenem akarja majd fordítani a saját gyerekem. A férjem előtt nem viselkedik furán. Így gyakran megkapom tőle ha elmondom hogy mi volt "érdekes én még sose hallottam ilyet "
Sajnos úgy érzem romlott a házasságom is. Válni nem tervezek. Viszont költözni igen. Albérletbe. Nehéz döntés
50%-banal anyòsok ilyenek.
Akinek nem ilyen az szerencsès!
2es . Pontosan, azt hogy sajnálom a gyereket. Stb . Pedig rengeteget együtt vannak.
"Így hogy anyás meg se kapom az unokát "
Nem normális, hisz ez természetes, főleg pici korban. Én tennék rá, hogy mit gondol, az meg, hogy másoknak mit mondd még annyira sem érdekelne.
Sokkal nagyobb problémád, hogy szar a házasságod, és ezt elköltözéssel akarod javítani! Nem lesz tőle jobb, vagy megoldjátok együtt, ha nem sikerül, akkor úgyis válás lesz a vége. Akkor meg úgysem lesz az anyósod képben, tehát a kérdés is okafogyottá válik.
Nálunk meg anyósom nem érti meg hogy a kislányom miért eszik az ölemben az asztal, és miért nem az etető székben. Akárhányszor bele rakja, konkrétan elkezd sírni a kislányom úgy veszem ki. Otthon is ilyen, nem bírom rá venni hogy bele üljön ezzel nem tudok mit csinálni.
De anyósomat nagyon zavarja, látom rajta, mert ő ugye szeretné etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!