Kibékítsem anyósomat?
Anyósom nem rosszindulatú, de nagyon szereti megmondani, hogy mit nem csinálunk jól a gyerekneveléssel kapcsolatosan. Egész csecsemő korban gyötört, hogy nem így kéne, nem úgy kéne. Az ő gyerekei ekkora korban (6 hó) már kanállal ettek, pohárból ittak stb.
Nem bírtuk tovább, szóltunk neki így egy év után. Nem bunkón, csak a férjem megmondta a véleményét. Amit ő nem bír elviselni.
Úgy megsértődött, hogy most el se akar jönni a keresztelő utáni ebédre. Próbáljuk engesztelni, de azóta beszélgetni sem nagyon akar. Kérjek bocsánatot? Vagy hagyjam a fenébe ha ilyen konok?
Ne kérj. Így járt. Nekem mikor hasonlóan szóltak a gyerekeknél, én azt válaszoltam,hogy ezek már repülni tanulnak...
Mindig valami viccessel leállítottam az illetőt.
Én is azt mondom, amit itt a többiek: Ne smúzoljatok neki.
Ha nem jön a keresztelőre, hát nem jön, ez van.
Kérne a f.szom bocsánatot.
Itt neki kellene nem neked.
Az, hogy hogyan nevelitek a gyerkőcöt, a ti döntésetek.
Neki lehet más a véleménye. Az is a ti döntésetek, hogy elfogadjátok e a véleményét.
Az, hogy megértődik, és azzal büntet, hogy tüntetően távol marad, na, az meg az ő döntése.
Dolgozza fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!