Kibékítsem anyósomat?
Anyósom nem rosszindulatú, de nagyon szereti megmondani, hogy mit nem csinálunk jól a gyerekneveléssel kapcsolatosan. Egész csecsemő korban gyötört, hogy nem így kéne, nem úgy kéne. Az ő gyerekei ekkora korban (6 hó) már kanállal ettek, pohárból ittak stb.
Nem bírtuk tovább, szóltunk neki így egy év után. Nem bunkón, csak a férjem megmondta a véleményét. Amit ő nem bír elviselni.
Úgy megsértődött, hogy most el se akar jönni a keresztelő utáni ebédre. Próbáljuk engesztelni, de azóta beszélgetni sem nagyon akar. Kérjek bocsánatot? Vagy hagyjam a fenébe ha ilyen konok?
Egyébként ki ő, hogy kérvényezni, könyörögni kell hogy elmenjen az unokája keresztelőjére? Az angol királynő? Vagy ki?
Ha nem megy akkor nem is akart igazán csak talált egy okot. Normális ember amúgy sem okoskodik bele egy különálló család életébe.
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a pipa!
Hát ugye most én vagyok a gonosz, hogy bujtogatom ellene a fiát, és éppen csalódott bennem...
Az ebéd meg anyuméknál lesz a kertben, és oda nem akar jönni. Pedig ők jóban vannak. Ez valszeg nekem szól.
Azért azt gondoltam, hogy az unokája fontosabb. Csak sajnálom a férjemet, mert rajta kívül nem sok caaladtagja van, és így csak ketten jönnek, és ez szarul esik neki :(
És?
Talán úgy kellene viselkednie az anyjának hogy ne legyen gond. Gondolom neked is rosszul esett a beszólogatás.
Élvezd ez az időt most amíg leszállt rólad. Hidd el túl hamar megbékül és kezdődik előről minden.
Bocsánatot ne kérjetek már!
Vén hisztis hülye, fontosabb a saját egója, mint a kisunokái...
Mikor ilyen undorító sztorikat hallok, akkor csak azért imádkozom a sorhoz, meg önmagamhoz, hogy nehogy ilyen vén mocsok legyek öregkoromra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!