Nagyon elítélendő, ha nem érzek magamban már elég erőt, hogy anyósomat is ápoljam?
Sajnos ilyen szempontból nagyon kijutott nekünk. 14 éves korom óta mindig ápolunk valakit, sőt úgy néz ki, az egyik gyermekünk is támogatásra szorul majd. Most, hogy legalább már dereng némi remény, hogy ismét munkába álljak a gyerekek mellett, anyósom robbant le. Egyenlőre még csak az merült föl, hogy napi váltásban ránézzünk sógornőmmel, de sógoromék és sógornőm már mondogatják, hogy milyen jó, hogy nekem ilyen nagy gyakorlatom van benne, sokkal könnyebben fog menni, mintha csak most találkoznék a problémákkal, feladatokkal.
Szemét vagyok, ha azt mondom, hogy ez nem fog menni a részemről? Az a baj, hogy otthonra se igazán jutna pénz és úgy tűnik más megoldás nem nagyon marad, de nem akarom.
Egyáltalán nem elítélendő.
én tiszta vizet öntenék a pohárba, és elmondanám őszintén hogyan érzek. Van neked is elég a gyerekkel.
Nem vállalnám. Megmondanám hogy nyugodjon meg, neki is lesz majd ennyi tapasztalata. Belerázódik könnyen. :)
Tuti berágnak, de lef0snám.
Ne haragudj, de én nem vállalnám.
Értem én, hogy anyós meg minden, de te is ember vagy
Ó ez itthon mai napig bevett szokás. A feleségre hárul a férj családtagjainak ápolása. Vagy úgy általában a nőkre a családban. Tőlem elvárták családi szinten, hogy kislányként is rendszeresen látogassam, legyek beszélgetőpartnere a mentálisan beteg rokonunknak. Borzalmas volt. Miután meghalt én meg egy másik nő rokon intéztünk mindent, lakásból rengeteg szemetet el kellett hordani. A bátyáim csak lógatták a lábukat, de amint pénzt, elvihető tárgyat szimatoltak tartották a markukat.
És természetesen anyámék a mai napig derülgetnek azon, hogy én milyen szorongós mindenre ráfeszülős szerencsétlen vagyok, bezzeg a bátyáim mindent lazán vesznek.
Ennyit erről. A másik kategóriában folyamatosan megy a magyar nők ekézése, pénzéhesek, nem háziasak stb. k-rva jó lenne ha ezek a himsovin gyökereke csak a negyedét megtapasztalnák ennek hatalmas "kényelemnek" amiben a magyar nők élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!