Az normális, hogy beszél magában a tíz éves gyerek gta 5közben? Ritkán hallom a másik szobában káromkodni is. És nem én engedem őt gtazni. Én amikor ennyi voltam biztos, hogy n beszéltem magamban és káromkodni se.
játék közbe normális
ez olyan mint mikor te is csinálsz valamit, hiába nincs a közeledbe senki, de attól mondasz néha egy monológot
Én is ezt csináltam mikor need for speedeztem 11-13 évesen. Nem magamban besz3ltem amúgy hanem az adott karakterhez. Teljesen normális dolog szerintem.
"Mennyj már előlem a ku. Anyád" "takarodj már a ge cibe"
Mennyééé mááá stb stb
Pedif lány vagyok
24N
Azért ne mossuk össze a két (három) dolgot.
Igen, egy 10 évesnek nem kéne olyan maffia-játékokkal játszani, amiben narkó, gyilkolás, meg prostik vannak.
Ettő lteljesen függetlenül nem kéne rászokni a káromkodásra. A játék és a káromkodás persze nem kell, hogy együtt járjon, én rengeteget játszottam gyerekként, mégse trágárkodtam. Ha valakiből egy játék ilyen heves indulatokat vált ki, annak nem biztos, hogy azzal kéne játszani.
Az, hogy valaki magában beszél, meg egy teljesen ártalmatlan dolog. (Nyilván most nem arról a fajta magában beszélésről van szó, amit a sárgapapíros egyének művelnek.) Természetes dolog, hogy az ember "hangosan gondolkodik", ebben önmagában semmi rossz nincs, nem értem, hogy ezen miért kell fennakadni.
:) és lehetséges-e arra emlékezni, hogy én beszéltem magamban és káromkodtam 9évesen?
Én most 19éves vagyok és nem nagyon emlékszem, hogy káromkodtam és beszéltem magamban. És magától vajon abba fogja hagyni a játékot? Mert a szüleimtől kapott félórát és hamarosan lejár az idő. És nem lesz erőszakos/gyilkos gyerek mint Amerikában egyes gyerekek? (Akik hátba szúrják a nagyanyjátpl) de én nem akarom, hogy játszon gtat, a szüleim és a bátyám engedi meg a saját erős gépemen (igen. Van nekem is)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!