Az normális, hogy beszél magában a tíz éves gyerek gta 5közben? Ritkán hallom a másik szobában káromkodni is. És nem én engedem őt gtazni. Én amikor ennyi voltam biztos, hogy n beszéltem magamban és káromkodni se.
Köszi császár!
Elfogadom a tanácsotad :)
A telefonom 69%-on van és jó lassan merül le, mert ez redmi4x 3gb ramos... Jöhetnek még válaszok, mindenkinek köszi!
6 éves voltam, amikor kijött a GTA San Andreas. Hazajöttem az első osztályból, egy ideig estig azt nyomtam. Akkoriban nem káromkodtam, és nem beszéltem magamban. Próbáltam felfogni a játék történetszálát. Ezután beszippantott a Fifa 06 és a Need For Speed Most Wanted+Carbon. Na ezek közben már kiabáltam is, de akkor még nem káromkodtam. 14-15 voltam, amikor elkezdtem versenyszerűen Fifázni, na akkor már keményen ment a “hova passzolod te nyomorék gci, nem is azt nyomtam”. A srácok a környéken ha kimentek fél percre az udvarra, már rám írtak, hogy “na már megint a Fifát nyomkodod?”.
Szerencsére azóta abbahagytam, bár egyetem mellett nem is lenne időm rá.
Szóval igen, teljesen normális, hogy beszél magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!