Végig néztem az Avatar: Korra Legendája sorozatot és most ürességet érzek magamban, ez normális?
Normálisnak mondható és sokakkal előfordul. Az alapvető emberi tulajdonság hogy valami amit szeretsz és az megszűnik, bizonyos szintű fájdalommal jár. Egy sorozat esetében amikor kialakul egy nézési rutin, szokássá válik, a tartalma szórakoztat, jó hatással van a hangulatodra, akkor egyfajta "függőség" alakul ki. Mikor véget ér a sorozat és nincs mivel kielégíteni az addigi dolgokat, ez a megvonás negatívan fogja az embert érinteni.
Persze ez csak egy ideiglenes dolog, nincs szoros függőség. A napi rutin majd úgyis elvonja a figyelmet, vagy találsz más dolgot ami megint leköt, és a rossz érzés is el fog tűnni, de a jó emlék megmarad nosztalgia szintjén.
Köszönöm a válaszod neked is! Tervben van csak még nem tudom mit nézzek... Rick és Mortyt kipörgettem, Game of Thrones-t kipörgettem, Walking Dead-ot kipörgettem..
A Vikingek vagy a Westworldon gondolkoztam hogy elkezdem :)
Én először ugy 2 eve lathatam azota rengetegszer ujra neztem.
Most megint bele kezdtem a 3.konyvnel jarok es ugyanugy kiraz meg mindig a hideg az izgalmas reszeknel.
Szerintem te is nyugodtan ujra nezheted:)
#6-os vagyok. 1 éve írtam azt a válaszom, de azóta még 4x végignéztem Aang legendáját, és 2x Korra legendáját. Pont ma végeztem Aang-al, és még mindig meg van az az üresség amikor a végére érek:D
Lehet megint újrakezdem, mert ez nem állapot.
Az előző válaszolónak írok.
Egy függő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!