Normális, ha magamban beszélek?
Nekem már fel sem tűnik, annyira hozzászoktam, de azért megkérdezem, ti hogy vagytok vele. Nem arról van szó, hogy megkérdezem magamtól, milyen napom volt, és elkezdek csevegni, szimplán ha látok valamit neten, vagy bárhol, akkor hangosan kommentálom, vagy csak szimplán ha elgondolkodom valamin, azt is hangosan teszem (ha egyedül vagyok persze, utcán nem kezdek neki ilyesminek :D)
23/f
Nem tudom, szerinted?
Mi?!
Nem hozzád beszéltem!
Szerintem amíg nem olyanról kezdesz el magaddal diskurálni, ami nem ön és közveszélyes, addig nagy probléma nem lehet..bár valószínű hogy egy szakorvos felkeresése nem lenne hülye ötlet.
Nem tudom miért kell ezt a magunkba beszélést felfújni.
Én is gyakran megteszem, hogy kommentálom a látottakat, gondolataim hiába nincs ott senki.
Nincs pszichés problémám, gondot se okoz, szóval felesleges ilyen ügyben a doki.
Akkor kell max a doki, ha párbeszéd alakul ki, de ott már a tudathasadás is létre jöng
Mi is szoktunk magamba beszélni és szerintem ez teljesen normális, különösen a nézeteltérések kockázatának minimalizálása céljából.
Ne beszélj már hülyeségeket!
Jó, akkor tévedtem.
Tudod te hányan kommentálnak hangosan focimeccset, híreket, filmeket, stb:))) Hangosan beszélnek a számítógépnek?:))))
Esetleg, barkácsolás, kertészkedés közben?
Ezek még bele férnek:) Az már necces, ha utcán sétálva mindent hangosan végig kommentálsz, kritizálsz, stb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!