Szerintetek normális a viselkedésem? Kezdek kételkedni magamban.
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, a párom elment a haverokkal 1 hétre horgászni. Együtt élünk, ez évente 1-2x fordul elő ilyen "hosszabb távon". Annyira hiányzik, hogy még sírtam is, nagyon egyedül érzem magam. Barátaim nem igazán vannak, lehet épp ezért visel meg annyira az egyedüllét. Tudom nem a világ vége, csak pár napról van szó. Nem szoktunk ennyi időt távol tölteni egymástól. Szerintem nem normális, hogy ennyi idősen ilyen tüneteket produkálok, mintha depressziós lennék. Vagy vagyok is? Tavaly jobban viseltem a helyzetet, de mintha sokkal rosszabb lenne....2016. jún. 13. 21:07
2/5 anonim válasza:
Nekem az a furcsa, hogy barátaid nincsenek, és egy röpke hétig nem tudod lefoglalni magad. Ez nem bántás, de te is érzed, hogy ez így nem oké. Próbáld a párod nélkül is jól érezni magad!
Én spec örülnék, ha az enyém elmenne egy hétre :)
3/5 anonim válasza:
ez nem depi csak társ függöség ami azért alakult ki mert nincsenek barátaid
nem épitheted 1 ember köré az életed
ha magányos vagy meny el egy buliba, sportolni... ha lenne valami program nem sirnál
4/5 A kérdező kommentje:
A munka lefoglal, reggel elmegyek késő délután érek haza, de az esték itt vannak. Igen, tudom, hogy ez nem depresszió inkább társfüggőség. Valószínű ennek is meg van az oka, a múltamból kifolyólag miért is lettem ilyen.
2016. jún. 13. 21:49
5/5 anonim válasza:
A horgászást csajozásként érted? Te paraszt! Már ennyi ideje együtt vagytok te meg így megcsalod? Szegény lány! DE, a világvége az isten szerelmére. Menj vissza anyádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!