Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek tényleg elvárás...

Szerintetek tényleg elvárás hogy én gondoskodjak az apósomról?

Figyelt kérdés

Kisgyerekekkel vagyok itthon jelenleg. Úgy alakult az életünk hogy én a gyerekek miatt nem tudtam folytatni a munkámat, és a párom vállakozásában segítek. Jelenleg úgy gondolja hogy amíg a beteg édesapja helyzete nem oldódik meg, (hónapok is lehetnek, vagy lehet addig amíg él) nekem kéne gondoskodni róla, amit túl nagy áldozatnak érzek annak tükrében hogy nem vagyunk összeházasodva és már eddig is feladtam a családunk miatt azt amit szeretek csinálni, + az ő érdekében. + nyilvan ugyanúgy segítenék neki, és a gyerekeinkre jóval kevesebb idő energia jut ha egy idős embert ápolni kell.

Ne értsétek félre nyilvsn segítenk fogok egy beteg emberen, csak valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én, ő meg nagyjábol alanyi jogon elvár mindent.

2023. febr. 12. 17:13
 81/96 anonim ***** válasza:
80%

Ebben a kapcsolatban lesznek még gondok bőven.A kérdező nem fog visszamenni dolgozni, ha csak nem nyílik fel a szeme.

Amúgy engem nem zavarna ebben az esetben ha após ott lenne, nem is ezzel lenne gondom.

2023. febr. 13. 18:30
 82/96 A kérdező kommentje:

Azért van vele gondom mert mondjuk ahogy nőnek a gyerekek lenne rá igényem hogy én is építgessem a saját életem. Pontosan ezért gondolkodtam el azon amit írtatok, mert ha elkezdem gondozni akkor elvárás lesz az is hogy 5 év múlva is csináljam (ez nyilván az állapotátol függ)

Az anyagiakat tekintve nem szeretném ecsetelni, de van bevételem máshonnan is. Nem az öröségre vagyok rászorulva szerencsére. De ugyanitt megjegyzem hogy igen, úgy szültem gyereket hogy tisztában voltam vele ez mivel jár, vagy nem jár anyagilag. Viszont az nem volt benne a pakliba hogy nekem kell áldozatot hozni anyagilag is, pl apósomért jelen esetben. Mert jelenleg amennyi időt energiát belefektetek egy gondozásba, az pl másba is bele tudnám tenni, pl egy képzést abbahagytam a gyerek születése miatt, es még folytathatnám....

2023. febr. 13. 20:33
 83/96 A kérdező kommentje:
A másik oldala hogy a gyerekeimre se tudom milyen hatással lenne, és igenis jelen helyzetben ők a legfontosabbak számomra, főleg miattuk nem szeretném hogy ide költözzön.
2023. febr. 13. 20:34
 84/96 A kérdező kommentje:
És ezek miatt nem érzem egyenlőnek hogy a maradék energiámat én fektessem bele az apukájának a gondozásába. Mindezt úgy hogy van hogy napokra kell elmennie dolgozni távolabbra. Nem gyakran de van hogy 4-5 napig nem látjuk, és nem érzem hogy 2 kisgyerek és egy idős gondozását tudnám kivitelezni egyedül. Valószínüleg ezt fogom mondani, meg is fogalmaztam :D köszönöm a válaszokat
2023. febr. 13. 20:39
 85/96 anonim ***** válasza:
100%
Megírod kérlek, mit válaszolt, ha majd beszélsz vele?
2023. febr. 13. 20:44
 86/96 anonim ***** válasza:
0%
A kisgyerekek imádni szokták a nagypapát, és nem idegennek tekintik. Tuti élveznék az együttélést, a nagypapa állapota meg még jobbra is fordulhatna akár. Arról nem beszélve, na de hagyjuk is....
2023. febr. 14. 18:16
 87/96 anonim ***** válasza:
100%
Mire jutottatok kérdező?
2023. febr. 17. 20:50
 88/96 anonim ***** válasza:
Mizu azóta?
aug. 13. 18:57
 89/96 A kérdező kommentje:
Hálistennek elhagytam, még a tavalyi évben. Azóta sokkal boldogabb vagyok nélküle. Após még meg van :D sokkal többet nem tudok.
aug. 14. 20:17
 90/96 anonim ***** válasza:

89.

Jól van! Gratula, klassz vagy!

aug. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!