Szerintetek tényleg elvárás hogy én gondoskodjak az
apósomról?
Figyelt kérdés
Kisgyerekekkel vagyok itthon jelenleg. Úgy alakult az életünk hogy én a gyerekek miatt nem tudtam folytatni a munkámat, és a párom vállakozásában segítek. Jelenleg úgy gondolja hogy amíg a beteg édesapja helyzete nem oldódik meg, (hónapok is lehetnek, vagy lehet addig amíg él) nekem kéne gondoskodni róla, amit túl nagy áldozatnak érzek annak tükrében hogy nem vagyunk összeházasodva és már eddig is feladtam a családunk miatt azt amit szeretek csinálni, + az ő érdekében. + nyilvan ugyanúgy segítenék neki, és a gyerekeinkre jóval kevesebb idő energia jut ha egy idős embert ápolni kell.
Ne értsétek félre nyilvsn segítenk fogok egy beteg emberen, csak valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én, ő meg nagyjábol alanyi jogon elvár mindent.
Amúgy képzeld csak el, q pasi holnap benyogi, hogy Juli, holnaptól te mész dolgozni, majd én itthon leszek q gyerekekkel, meg gondolom apámat.
2023. febr. 13. 15:09
72/96 anonim válasza:
De az a nő az öregnek senki.
2023. febr. 13. 15:16
73/96 anonim válasza:
71 elképzelem. Nyilván férfi ilyet nem fog tenni.
2023. febr. 13. 15:17
74/96 anonim válasza:
72!
Valoban? A parja apja. Az senki? Akkor ő nem is nagyapja a gyerekeknek?
73!
Ugye. Tehát egyértelmű, hogy o nem tud így otthon maradni az apjat gondozni
2023. febr. 13. 15:21
75/96 anonim válasza:
#71 hajrá, próbálja ki. Rájönne hamar a soviniszta bunkója, hogy nem csak a fizetett munka a munka. Bár a hitelesség kedvéért még néhány beszólás hiányozna hozzá ("egész nap csak otthon döglesz, miért van a gyerek még mindig pizsamában?" és hasonlók).
2023. febr. 13. 15:21
76/96 anonim válasza:
Ugyanmar, 75. 1000 nőből talán 1 lenne, aki engedné, hogy apu maradjon otthon a gyerekkel
2023. febr. 13. 15:24
77/96 anonim válasza:
@76, Én simán engedtem volna. A párom annyira de aaaanyira gyereket akart, mert a gyerek az élet értelme, és különben is valaki kell, aki továbbviszi a nevét. Én meg mondtam neki, hogy rendben, én megszülöm, de ő marad otthon vele. Rögtön meggondolta magát.
2023. febr. 13. 15:49
78/96 anonim válasza:
77!
Ahogy írtam, 1000 nőből 1.
2023. febr. 13. 15:49
79/96 anonim válasza:
Én hallottam már többektől, mármint több nőtől, hogy igazából a második gyereknél már szóba jött volna a szerepcsere, de érdekes módon mind továbbgondolta, hogy neki ahhoz semmi energiája, hogy dolgozzon rendesen, aztán ha hazaér, akkor még vigye a háztartást is (mert a férje erre képtelen lenne), így semmi ideje nem maradna a gyerekekre.
2023. febr. 13. 16:05
80/96 anonim válasza:
"Valoban? A parja apja. Az senki? Akkor ő nem is nagyapja a gyerekeknek?"
A gyereknek valakije. A nőnek senki. Ha holnap elválnak, és jönne új nő, neki is dolga lenne az öreget gondozni? Nem. A gyerekének a dolga. Ez egy szülő-gyerek kapcsolat, elvárás. Azt adom vissza a szülőmnek, amit kaptam, nem összejövök valakivel, hogy ingyen pesztráljon egy számára idegent.
A pasi meg nem maradna otthon, mert kényelmesebb dolgozni, mint gondozni másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!