Szerintetek tényleg elvárás hogy én gondoskodjak az apósomról?
Kisgyerekekkel vagyok itthon jelenleg. Úgy alakult az életünk hogy én a gyerekek miatt nem tudtam folytatni a munkámat, és a párom vállakozásában segítek. Jelenleg úgy gondolja hogy amíg a beteg édesapja helyzete nem oldódik meg, (hónapok is lehetnek, vagy lehet addig amíg él) nekem kéne gondoskodni róla, amit túl nagy áldozatnak érzek annak tükrében hogy nem vagyunk összeházasodva és már eddig is feladtam a családunk miatt azt amit szeretek csinálni, + az ő érdekében. + nyilvan ugyanúgy segítenék neki, és a gyerekeinkre jóval kevesebb idő energia jut ha egy idős embert ápolni kell.
Ne értsétek félre nyilvsn segítenk fogok egy beteg emberen, csak valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én, ő meg nagyjábol alanyi jogon elvár mindent.
Hacsak nincs sok milliótok, ápolhatod haláláig, ez fel fog őrölni.
Milyen a viszony apóssal és mennyire beteg?
Nekem sem tetszene a dolog, hogy tőled várja el az apja ápolását, nem is értesz hozzá.
Szerintem ez sokban függ attól h konkrétan mit kell csinálni. + 1 főre főzni mosni talarítani, vagy egy magatehetetlen demenst 0-24ben őrizni.
Nagyon nem mindegy
Attól is függ, hogy milyen segítség. Nekem beleférne az, hogy ebédre 1-2 szelet hússal többet sütök/főzök, a heti bevásárlás is, vagy ha amúgy is arrafelé járok, kiváltom a gyógyszereit. Esetleg elviszem kocsival az orvoshoz. Nem férne bele se a fürdetés, se a pelenkázás, se a körömvágás, se a katétercsere. De ezt a szüleimnek se csináltam volna meg.
(Ezekhez gondozónőt kell fogadni)
12!
Besegit. Ezt konkrétan nem tudni, mit jelent. Ha mondjuk ő viszi a teljes könyvelest, akkor igen, ott dolgozik, ha 3 hetente egyszer másfél órán át ő veszi fel q telefont q titkárnő helyett, akkor nem dolgozik, csak besegit. A kérdésben ott van, hogy nem tud vissza ,enni dolgozni a gyerekek miatt - nem derül ki, mi volt a munkája, mekkorák a gyerekek és az sem, miért ne tudná visszamenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!