Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek tényleg elvárás...

Szerintetek tényleg elvárás hogy én gondoskodjak az apósomról?

Figyelt kérdés

Kisgyerekekkel vagyok itthon jelenleg. Úgy alakult az életünk hogy én a gyerekek miatt nem tudtam folytatni a munkámat, és a párom vállakozásában segítek. Jelenleg úgy gondolja hogy amíg a beteg édesapja helyzete nem oldódik meg, (hónapok is lehetnek, vagy lehet addig amíg él) nekem kéne gondoskodni róla, amit túl nagy áldozatnak érzek annak tükrében hogy nem vagyunk összeházasodva és már eddig is feladtam a családunk miatt azt amit szeretek csinálni, + az ő érdekében. + nyilvan ugyanúgy segítenék neki, és a gyerekeinkre jóval kevesebb idő energia jut ha egy idős embert ápolni kell.

Ne értsétek félre nyilvsn segítenk fogok egy beteg emberen, csak valahogy éreztetni kéne a párommal mert nem érti mennyi áldozatot hozok én, ő meg nagyjábol alanyi jogon elvár mindent.

2023. febr. 12. 17:13
 51/96 anonim ***** válasza:
40%
Nem rá van szorulva, ők egy család, akik megosztják a feladatokat.
2023. febr. 13. 09:33
 52/96 anonim ***** válasza:
88%
Nem, 51, nem osztják meg. Láthatóan a férfi az, aki dönt és aki kiosztja a feladatot. Kb egyértelmű, hogy az ő házában laknak, azért is merült fel az apos oda költöztetése
2023. febr. 13. 09:35
 53/96 anonim ***** válasza:
89%
Vagy sem, csak tipikus csávó, akinek alap hogy a nőre sóz mindent amit ő nem óhajt megcsinálni.
2023. febr. 13. 09:42
 54/96 anonim ***** válasza:
76%
ötvenes, nem zavar hogy nem szorul a párjára, sőt egyedül is fel tudja nevelni a gyerekeket, olyan anyagi helyzetben van?
2023. febr. 13. 09:44
 55/96 anonim ***** válasza:
88%
Hát 53, ha elolvasod a kérdést, egyértelműen kiderul, hogy a fickó a főnök ebben a kapcsolatban.
2023. febr. 13. 09:44
 56/96 anonim ***** válasza:
27%
Érdekesnek tartom, hogy állítólag egyedul is el tudná tartani a gyerekeket. Mibol? Mert dolgozni nem dolgozik. A megtakarítás, ha nem tesznek hozzá, egyszer elfogy. Márpedig neki nincs miből hozzá tennie, hiszen nem dolgozik. Ha ingatlan van kiadva és abból van jövedelme, akkor az is kicsik, ha költözni kell.
2023. febr. 13. 09:46
 57/96 anonim ***** válasza:
91%

Én ha ezt még egyszer meghallanám, fognám a gyereket és költöznék.

Senkim az a férfi, oldják meg a SAJÁT gyerekei, de ne rám testálják, monván, otthon vagyok.

Igen egy ellátásra szoruló babával, nem a pi...m vakarom.

2023. febr. 13. 11:06
 58/96 anonim ***** válasza:
92%

De hogyha ebbe belemész, SOHA nem mész vissza dolgozni, SOHA nem lesz önálló életed, hiába mennek a gyerekek bölcsibe, etc, mert a pasas állapota romlik, és mondván, téged már megszokott, a haláláig gondozhatnád, először csak 2 szelettel több húst sütni, aztán pelenkázni, küzdeni vele, ha demenciára hajlamos, etc. etc.

Gondoztam demens embert muszájból (mert apa gondozta, ja csak én voltam otthon suli után meg nyaranta), egy rémálom volt az egész.

Egy makacs, 189 cm magas 90+ kilós férfiról volt szó, én meg 167 centis lány voltam.

2023. febr. 13. 11:12
 59/96 anonim ***** válasza:
96%

He ebbe belemész akkor az életednek annyi. Nem lesz pénzed, szabadidőd, testileg ( mert nem lesz időd magadra) és lelkileg ( az idősgondozas borzalmas lelki teher) tönkremész. A párod meg ezalatt szépen gyarapodni fog anyagilag és lelép egy másik nővel mert te már nem az leszel akit megismert.

Számondra minden megoldás jobb, mint az após áploása

2023. febr. 13. 11:25
 60/96 anonim ***** válasza:
91%
"Hát 53, ha elolvasod a kérdést, egyértelműen kiderul, hogy a fickó a főnök ebben a kapcsolatban." Nem, csak az derül ki hogy főnököt akar játszani. ez nem jelent semmit, azon kívül hogy leszarja mennyi bajt okoz a nőnek: mert vagy szimplákon idióta, és fel sem méri, vagy mert átlagfaszi, aki azt képzeli neki alanyi joga kihasználni a nőket.
2023. febr. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!