Együttélés, házasság után mennyire kell megfelelni a családi hagyományoknak, milyen elvárásaik lehetnek felém nézve?
Annyi joguk van beleszólni, amennyire hagyod.
Az effajta kérdéseket, elvárásokat már a házasság előtt le kell tisztázni. Akkor nem lesz utólag panaszáradat ide beírva.
Semennyire. Mindenkinek megvan a maga élete. Nem tudom együtt laktok e? Ha igen akkor neccesebb, főleg ha ti költöztetek hozzájuk. De ismered a mondást, ahova az anyós papucsban átmegy.....
Mi legyen a neved? Itt a férjed nevének felvételére gondolhatsz. Ezt te és a férjed beszélitek meg, DE szerintem TE döntöd el.
Vallás? Ezt nem lehet eldönteni. Hiszel vagy sem. Elmész templomba vagy sem.
Gyereknevelés? Na itt aztán kapsz kéretlen jótanácsot még a szomszédtól is. Jó hogy nem majd tartják a gyertyát és adják az instrukciókat, hogy így meg úgy csináljátok, hogy fiú/lány legyen. ;)
Hol dolgozz? Ezt végképp nem értem. Ehhez kinek miköze?
A lényeg, hogy te és a férjed legyetek közös hullámhosszon, beszéljétek meg, mit és hogyan szeretnétek. Egységben az erő. Ha maximálisan kiálltok egymás mellett, a döntéseitek mellett, akkor elmehetnek az elvárásaikkal......
Nemrég volt egy hasonló kérdés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ezt is te írtad?
Ott rendesen megbeszéltük a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!