Tönkre mehet egy házasság az anyós miatt?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk h@zasok a férjemmel. Az anyósomon már a kezdetek kezdetén láttam, egyfajta belső megérzés volt, hogy nem kedvel. Utólag kiderült, hogy ő az a típusú ember aki szinte senkit nem kedvel csak ideig óráig, amíg meghallgatás a búját baját stb. De mikor nem vagy ott kritizál minden kis apróság miatt. Visszahallottam pár dolgot amiket mondott rólam. Sok mindent lenyeltem és nem mondtam el a férjemnek. De mivel borzasztó anyás holott már 40 éves nem mertem, mert tudtam, hogy úgyis megvédi. Nos így is történt mikor már nem tudom hanyadszorra vesztünk össze, vagy vitánk volt és sértegette az én szüleim akik amiben tudnak mellettünk állnak. Amiben tudnak segítenek. Nem nagy dolgokkal. De mégis. Anyósom semmivel. Mégis ő a Szent és sérthetetlen. Nem jár hozzánk soha nem jön magától mindig mi mentünk. Ezt én már beszüntettem. 1 ideje már nem megyek. Szóval elmondtam a férjemnek dolgokat, amiket mondott. A születésnapomon sem köszöntött fel. De a férjem ezekre semmit nem mondott. Úgy érzem nem áll ki mellettem. Ugyanolyan szépen beszél az anyjával és ráhagy mindent. De ez mindigis így volt. Ő ugyanúgy megy én ugye nem. Ez neki pedig normális. Nincs gyerekünk, de talán jobb is. Plusz ha vitázunk egyből hozzá megy ő pedig sajn@lja persze a pici fiát. Engem soha nem kérdez meg, esetleg engem megbántott e a férjem. Ahelyett, hogy békítene minket vagy nem mond semmit vagy ellenem hergelte.Szerintetek lehet így normálisan élni? Hogy a férjem olyan mint egy kisfiú és semmiért nem szól az anyjának?nem kiabálni kellene, de nem is kellene r@hagyni mindent. Ez hosszú távon nem hiszem, hogy működik. Nyelek amíg tudok, de úgy érzem hamarosan besokallok és végleg elegem lesz. Amióta ismerem egy jó szót nem kaptam tőle. Nem tartom magam rossz feleségnek. Munka mellett mosok, főzök, takarítok. Mégis olyan, mintha itt teljesen egyedül lennék.2018. dec. 15. 20:13
1/37 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért elnézést.
2018. dec. 15. 20:14
3/37 anonim válasza:
Nem az anyósod miatt ment tönkre a házasságod, hanem a férjed miatt.
4/37 anonim válasza:
A férjed már házasság előtt is ilyen volt, így nem értem most miért panaszkodsz. Hiszen hozzámentél. Amúgy nem az anyós miatt megy tönkre a házasság.
5/37 A kérdező kommentje:
Mégis honnan tudhattam volna, hogy ilyen lesz a házasság alatt, vagy az anyja velem? Nem vagyok jövőbelátó.
2018. dec. 15. 20:31
6/37 anonim válasza:
Kár azon keseregni,hogy mi lett volna ha... Nem az anyóssal van a fő baj, hanem a férjeddel. Ha nem hajladnó változtatni és megvédeni téged, akkor neki nyilván nem elég fontos, hogy te boldog és kiegyensúlyozott legyél.
7/37 anonim válasza:
Örülj, hogy nincs gyerek és válj. Jelent neked egyáltalán valamit a férjed? Mert a ti életetekről nem írsz semmit, csak az anyósról. Ha olyan ember lenne, akiért érdemes tisztázni a helyzetet és egy anyósmentes boldog házasságot fenntartani, akkor lenne jövője. De szerintem a tietek nem olyan, nincs, ami összetartson benneteket. Mért mentél hozzá?
8/37 anonim válasza:
40 es anyás.. Na össze se állok ilyen manusszal itt csak cseléd vagy bejáronó anyuci a NŐ.. Jo hogy nincs gyerek ő is kullagno anyuka után a sorban..
9/37 anonim válasza:
Ez elég perverz, hogy ennyire rá van kattanva az anyjára. Próbájatok meg nem veszekedni a férjeddel, hanem szépen megbeszélni a dolgaitokat. Így nem tud majd miről panaszkodni az anyjának.
10/37 anonim válasza:
Ahogy már mondták, ez a házasság nem az anyósod miatt megy tönkre, hanem a férjed miatt, aki 40 évesen még mindig az anyja csecsét szopja, és aki semmibe vesz téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!