Mit tegyek, ha az anyósom ennyire gyűlöl?
Ha jól értem az anyós lakásában laktok hárman.A két fia és te és ő azt látja, hogy szép lassan lelamoljátok a lakását.
Lehet, hogy én se örülnék.
Biztos lepontoznak de én azt mondom nő létemre , hogy mégis csak egy nő feladata élhető otthont varázsolni egy lakásból.Sokan írják, hogy közösen kiveszik a részület a házimunkából a persze jó dolog,de kevés férfit láttam aki nekiáll csempét lemosni, ablakot pucolni, tűzhelyt takarítani.....
Osszátok ki egymás közt a feladatokat.Tőlük elvárható a porszívózás,teregetés, mosogatás de amitől igazán igényes lesz a lakás azt mégis csak neked kéne megcsinálni.
Kettes, hogyha én meg tudom.szerelni az eldugult mosdot, vagy le tudom festeni a palettákat, akkor elvárom a férjemtől, hogy ö tudja megpucolni az ablakot vagy fözzön valami egyszerüt.
Nem az, hogy csak mert én nö vagyok, gürizzek otthon melo után, ök meg döglenek a gép elött, mert derogál nekik mosogatni, pl.
Kérdezö, probléma megoldva, nem kell többet beszélj anyossal, de én a bocsánatkérését sem fogadnám el, ennél azért durvább dolgot mondott puszta rosszindulatbol.
Az első kérdésedben azt írod, hogy jár a pihenés és nem csinálsz meg dolgokat még ha zavar is mert a fiúk csak gépeznek.Az anyósod pedig azt mondta rád, hogy igénytelen vagy.
Ezzel szemben a második hozzászólásodban azt írod, hogy mosol főzöl takarítasz, rendben tartod a lakást...
Ha ez így van valószínűleg az anyós mégsem lépett túl a tavalyi mosással kapcsolatos vitán.Te bíráltad őt, most generált egy vitát ahol ő bírálhat téged.Ennyi.
Mielőbb egy külön lakás tervezése lenne a cél, kérdező, ebbe bele fogsz fáradni elég hamar.
Sajnállak, mert egy rendes nő vagy, aki nem ezt érdemli.
Kevés ilyen nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!